Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Butikken holder åben som normalt se Covid19 status her

Overgangsdækken

Nyt overgangsdækken i super kvalitet

Et overgangsdækken bruges i perioden fra efterår til vinter samt fra vintet til forår, som en overgang til en ny tid. Et overgangsdækken ligger typisk på 100 g til 220 g.

Vi har samlet alle vores dækkener i én kategori så det er nemt for dig at se hvad vi tilbyder.

Et rigtig godt overgangsdækken er også samtidig i en rigtig god kvalitet. Vi har hos os de bedste dækken mærker bl.a. Rider by horse, Rambo, Amigo, WeatherBeeta og mange flere. Vi kan til hver en tid anbefale dig at vælge et Rambo dækken eller måske et RBH dækken. Begge er i super kvalitet og pasform.

Alle vores dækkener sender vi til dig inden for 2-3 dage og vi sender endda alle vores ordre over 449,- fragt frit i Danmark.

Bestil idag og få dit nye dækken inden for få dage.

Køb et overgangsdækken 100g

Du kan hos Gymnastik og Ridesport finde overgangsdækken i 100g fra mærker som Rider by horse, Rambo, Kimberly, Amigo og WeatherBeeta.

Bestil et overgangsdækken 200g

Leder du efter et overgangsdækken på 200g har vi også dette. Du finder bl.a. dette dækken på 220g fra WeatherBeeta endda til en rigtig god pris.

Overgangsdækken hvornår ?

Hvis din hest føles kold ved brug af et tynd overgangsdækken eks. 100g, skal du have et dækken med flere gram i. Eks. 220 g fra WeatherBeeta.

Husk at et overgangsdækken bruges mens hesten går fra vinter til forår eller efterår til vinter tid.

Brug for hjælp til at vælge dit nye overgangsdækken

Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning til køb af dit nye hestedækken.

Hos Gymnastik og Ridesport har vi over 25 års erfaring i salg af rideudstyr til både hest samt rytter. Vi kan derfor også hjælpe dig. Brug vores kundeservice på Tlf. +45 7513 5151. 

Læs mere
Sorter faldende

Sorter faldende