Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

RBH dækken

RBH dækken i høj kvalitet og super design

RBH ( Rider by horse ) laver både fede design detaljer og lækre funktioner som hesten har gavn af. Vi kan varmt anbefale dig et Rider by horse dækken. Da de både er slidstærke, lavet i et fedt design og du kan få dem til en skarp pris.

Stalddækken fra RBH i slidstærk materiale

Selv i stalden er det vigtig at holde hesten varm. RBH laver et stalddækken i en kvalitet som holder til det daglige brug. Hvis der er nogen der har tænkt over teknologien omkring et super godt dækken må det være Rider by horse. Husk RBH er et 100% dansk firma som er startet fra bunden og har bygget alt op fra ingen ting. Idag er de nogen af de bedste til at lave dækkener til din hest.

Rider by horse dækken hals / RBH dækken

RBH løs hals til dækken

Når du vælger et dækken fra RBH har du også muligheden for at få et dækken som dækker halsen på din hest. Husk at RBH har mange dækken typer og vi hos Gymnastik og Ridesport har alle modeller i vores sortiment

Det mest populære RBH dækken

Rider by horse laver rigtig mange dækkener til din hest. Skal vi nævne nogen af de mest solgte dækkener skal det være.

RBH regndækken i sort - som har en mega god pasform på din hest. Dette dækken holder din hest tør på en regnvejrsdag og dette er helt klart det mest populære RBH dækken.

RBH Sport dækken 100g - Perfekt regndækken til din hest, Pga. det høje vandsøjletryk holder det hesten tør selv under den værste regnbyge.

Har du spørgsmål til køb af dit nye dækken fra Rider by horse

Hos Gymnastik og Ridesport har vi i vores kundeservice fået en uniq bedømmelse via Trustpilot. Vi har nemlig en 

Perfekt anbefaling på Trustpilot ( Af rigtige kunder ).

Ud over det har vi mere end 30 års erfaring inden for rideudstyrs brancen og vi ved hvad vi snakker om.

Hvor kan du finde svar på dine spørgsmål til dit nye RBH dækken ?

Har du spøgsmål til dit nye dækken fra RBH, så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice på tlf. +45 7513 5151 eller send os en mail med alle dine spørgsmål.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.