Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Stübben Equisoft gjord lam

Stübben Equisoft gjord lamStübben Equisoft gjord lam
Click to enlarge
Stübben Equi-soft gjord Stübben Equi-soft gjord lam
Stübben Equisoft gjord lam
Stübben Equisoft gjord med lam

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.998,00 kr

* Skal udfyldes

1.998,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Stübben Equisoft gjord med lam

Har du en hest med gjordproblemer? Det kunne være alt fra ubehag når du spænder gjorden til decideret gjordkrampe? Husk på, at gjordkrampe er super smertefuldt for hesten, så hvorfor ikke prøve denne MIRAKELGJORD, der går ind og reducerer hestens naturlige forsvarsmekanismer mod gjorden.

 

Kun positive tilbagemeldinger

Vi har med denne Equisoft gjord fra Stübben kun haft gode tilbagemeldinger. Som sagt, går denne gjord ind og reducerer hesten naturlige forsvarsmekanismer som fx bid og spark helt hen til gjordkrampe. Dette skyldes det mest fantastiske og mest sofistikerede system, der er lavet af store elastikker, der tillader gjorden at udvidde sig i takt med hestens brystkasse, når hesten trækker vejret. Det giver også din hest en helt unik komfortfølelse, da gjorden er ekstremt trykfordelende.

Denne gjord er helt ideel til hesten, der er utrolig sensitiv i gjordlejet, eller er super følsom mht gjordkrampe.

 

Du vil ikke fortryde dit valg af denne mirakelgjord! 

Equisoftgjorden med lam, er sammen med neoprengjorden, vores mest solgte gjord. Som en ekstra bonus til denne gjord, kan du købe en separat lammeskinds-, neopren- eller læderpad, der er nem at skifte ud på gjorden, og selve ''huset'' på gjorden er lavet i læder. Det er super nemt at skifte og sidder fast med en god velcro.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge denne lækre Equisoftgjord i?

Equisoftgjorden laves i størrelser fra 45 cm og op til 75 cm i standardmål. Skal man bruge en længere gjord, kan denne nok speciallaves, og det hjælper vi dig også gerne med. Kontakt os da i kundeservice!

Når du vælger størrelsen på denne gjord, skal du være meget opmærksom på, at gjorden ikke må kunne spændes i hul 5 på begge sider af hesten, da elastiksystemet i gjorden vil give sig med tiden. Derfor skal den gerne kun lige nå rundt, uden det bliver en kamp at spænde den.

  

Har du yderligere spørgsmål til denne super smarte Equisoftgjord fra Stübben?

Så skal du endelig ikke tøve med at komme til tasterne, for vi har ret godt styr på hvordan denne gjord fungere! Hvis du har nogle specifikke spørgsmål mht til denne lækre gjord, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice Vi kan fanges i hele åbningstiden og forklarer dig gerne hvordan den fungere og hvilke muligheder du har når du vælger Equisoft. Du vil ikke fortryde dit valg! 

Findes også til spring i størrelserne 100,105,110,115,120,125,130,135 & 140 cm. Vi kan skaffe alle mulighederne, kontakt os på: 75135151 hvis du har spørgsmål.

 

Jeg anbefaler dig denne gjord

 Ditte hos Gymnastik og Ridesport

" Populær Equisoft gjord som vi som sagt kun har fået positive tilbagemeldinger på "

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Sort by ASC
Jeg har en Mattes gjord uden elastik i str. 75 cm. ligenu. Den skal gå op til sadlen, men sidder ca. 5 cm. fra. Jeg overvejer at prøve equisoft pga elasticitet. Har tidligere haft xpand gjorden i 65 cm. men pga spænderne blev hun nappet i det tynde hud lige bag forbenet og jeg pakkede den ekstra ind i lam. Jeg har derfor brug for at der ikke er spænder omkring/bag forbenet, hvilken str. skal jeg mon prøve?
5
Hvis jeg har en Equisoft gjord i forvejen på på 75 cm kan jeg så få et nyt stykke lam til denne - og hvilken str. skal jeg vælge ? 
3
Hej hvordan vasker man lammet?
3
Hej !
Kan lammeskindet af -og påmonteres efter behov?
Vh Susanne
1
Hej!
Jeg har en equisoft gjord med lam - købt hos jer. Har i nogle gode råd til pleje, rengøring og vedligeholdelse af gjorden? Jeg synes hurtigt den bliver meget fugtig pga. hestens sved og har svært ved at tørre.
-4
Hej,
min hest bruger normalt 65 i gjord, og den går helt op til underlaget - kun lige 1-2 huller under, så den er lige til den lange ende.
Hvor meget kan en equisoft give sig? Tænker om man skal købe en 55 eller en 60.
Kan se den med tiden giver sig.
MVH Emma.
-8