Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

ShowQuest Stævneplastron i silke med swarovskikrystaller

ShowQuest Stævneplastron i silke med swarovskikrystaller
Stævneplastron fra ShowQuest

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

399,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

 

Stævneplastron i fedt design

Har du en stævneplastron, men synes du den er lidt flad eller kedelig?

Så kunne denne stævneplastron i silke fra ShowQuest helt sikkert være noget for dig! Denne stævneplastron er en del større end de almindelige og klassiske stævneplastroner du kender. Det er med til at give ekstra puf og et ekstra flot indtryk.

Denne plastron er syet på en helt bestemt måde, der gør, at draperingerne falder naturligt og elegant, når den bliver rammet ind af kraven på enten din stævnejakke eller dressurkjole. Som en lille bonus får du med denne stævneplastron et ekstra finish i og med, at den er dekoreret af flere swarovskikrystaller.

Den lukkes som vi kender det, med en velcro i nakken.

 

 

Flere muligheder når du køber en Stævneplastron 

Du kan vælge at dekorere denne stævneplastron yderligere med en plastronnål, for at give den det sidste finish, eller du kan vælge at ride uden plastronnål.

Draperingerne er med til at give et utrolig flot og elegant indtryk, da denne type stævneplastron ikke ''falder sammen'' og kommer til at sidde skævt, som man nogle gange er ude for med de mere traditionelle af slagsen. Pasformen er meget flot og elegant, og ''halsremmen'' er bred for at øge komfortniveauet.

 

 

Vil du skille dig ud fra mængden?

Så vælg en stævneplastron fra ShowQuest. Er du i tvivl om størrelser, farver, type mm. Så giv os et kald i butikken på tlf. +45 75 13 51 51 eller skriv til os i livechatten. Vi sidder altid klar med gode råd og vejledning når det kommer til det rette valg af stævneplastron.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge