Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

SD Design Meistro bælte sort

SD Design Meistro bælte sort
Meistro bælte sort fra SD Design

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 549,00 kr

Tilbud 399,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 549,00 kr

Tilbud 399,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

SD Design Meistro bælte sort

Mangler du også et lækkert glitterbælte at ride med, og må det gerne være i en ordentlig kvalitet? Dette mega fede bælte fra SD Design er perfekt til dig, der søger bling og perler, og så koster det heller ikke en formue.

 

Fede detaljer på bælte i lækker kvalitet!

Når du vælger bælter fra SD Design, så er du sikret en super læderkvalitet, og et design, som man bestemt ikke går galt i byen med! Dette lækre Meistro design er ingen undtagelse, for her har du et design, der er en blanding mellem krystaller og perler, der giver et super eksklusivt look.

Bæltet er desuden udstyret med det flotteste sølvspænde, der gør det vanvittigt eksklusivt og lige sætter prikken over i'et!

Selvom SD Design faktisk er mest kendt for at lave de fedeste kvalitetstrenser til prisen, så synes vi faktisk også, at de er kommet ret godt efter det med disse vanvittigt lækre bælter!

 

Hvis du er i tvivl om størrelsen på dit næste bælte?

Så er det faktisk ret ligetil. Den mest gængse størrelse er 85, så medmindre du er meget smal eller lidt bredere over hofterne end andre, så er det klart denne størrelse, der er mest solgt.

Ellers er det ret hurtigt og nemt at finde din størrelse. Tag ridebukserne på og mål der hvor bæltestropperne er, og måler du fx 70, skal du vælge bæltet i 75, og måler fx du 79 anbefaler vi, at du vælger bæltet et nr større.

 

Hvis du har brug for hjælp med dit næste bælte

Så kan vi altid træffes i åbningstiden i kundeservice på tlf +45 7513 5151 eller i livechatten til en snak om bælter og størrelser. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge