Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

SD Design bælte Azzaro sort

SD Design bælte Azzaro sort
SD Design Azzaro bælte O-109

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

399,00 kr

* Skal udfyldes

399,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Bælte fra SD Design 

Trænger du til lidt selvforkælelse, eller er du måske på udkig efter den perfekte gave? Dette ekstremt flotte Azzaro-bælte glitrer smukt i alle retninger, og er perfekt både til pænt brug, og til lige at pifte rideoutfittet op!

 

Ekstremt god kvalitet og super flot design

Azzarobæltet fra SD Design ser perfekt ud i alle henseender. De klare krystaller glitrer flot i selv det svageste lys, og pifter ethvert outfit op. Om du så vil bruge det til pænt brug eller gøre det til en del i dit rideoutfit, så er det et bælte vi varmt kan anbefale.

Selvom vi her snakker om et bælte fra SD Design, gør de virkelig noget ud af deres kvalitet. SD Design er særligt kendt for at lave de smukkeste trenser, og dette super flotte bælte passer SPOT ON til deres Azzaro trense!

Bæltet er lavet i sort læder og er med en sølvspænde.

 

Hvordan ser det ud med størrelser på dette bælte? 

Bæltet fås i forskellige størrelser alt efter hvor langt du ønsker det. Bæltet spænder over størrelser fra 60cm-95cm. Dette mål tages ved hoften eller lige over hoften alt efter om man ønsker at bruge det til højtaljede eller lavtaljede bukser.

 

Har du yderligere spørgsmål til Azzaro bæltet?

Er dette tilfældet kan du roligt kontakte vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at du ender op med det perfekte match af bælte til lige nøjagtigt dit behov. Azzro bæltet er klart et bælte vi kan anbefale!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge