Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshiled ridehjelm Shadowmatt Glossy Metallic sort

Samshiled ridehjelm Shadowmatt Glossy Metallic sort
ridehjelm fra Samshiled Shadowmatt Glossy Metallic sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

2.700,00 kr

* Skal udfyldes

2.700,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt Glossy Metallic sort 

Står du også og skal have en ny ridehjelm, og vil du gerne skille dig ud fra mængden? Samshield er lige kommet med en SPRITNY mulighed, for i stedet for den almindelige premium og shadowmatt ridehjelm, har du nu nemlig også mulighed for at vælge denne nye SHADOWMATT GLOSSY!

 

Super fed ridehjelm til dig, der ikke gider være som alle andre!

Med denne fede ridehjelm fra Samshield er du selvfølgelig sikret den bedste pasform fra Samshield! Samshield har i modsætning til mange andre ridehjelme en mere oval form, der passer bedre på de fleste hoveder. Derudover er denne ridehjelm med det mest lækre udluftningssystem, der sætter denne hjelm i en liga helt for sig selv!

Denne nye GLOSSY mulighed giver desuden et MEGA eksklusivt look på en i forvejen ultra lækker ridehjelm! Klart noget vi kan anbefale dig at prøve hos Gymnastik og Ridesport!

 

Denne samshield ridehjelm er også med den nyeste sikkerhedsgodkendelse!

Når du vælger en samshield i den nye GLOSSY, er du 100% sikker på, at du får en ridehjelm med den nyeste sikkerhedsgodkendelse. Du får ikke en ridehjelm, der er mere sikker, end hjelme fra Samshield! Så hvis du også vægter sikkerheden og komforten høj, så er denne hjelm lige noget for dig!

Samshield er simpelthen bare Ferrarien indenfor ridehjelme, og det kan også mærkes i samme øjeblik du prøver den!

 

Når du vælger størrelser på ridehjelme fra samshield

Så er det vigtigt, at du sørger for at tage et hovedmål. Hvis det er til dig selv, kan vi anbefale, at du får en til at hjælpe dig. Hovedmålet tages lige over ørerne på begge sider, og det målebåndet viser, er din størrelse.

Hjelmene laves i 3 forskellige skal størrelser: S, M og L. Dertil fås en masse forskellige linere (indmad) som du kan skifte ud ved behov. En skal størrelse, spænder typisk over en 5-6 forskellige størrelser.

Hvis du ligger mellem to størrelser og ikke har prøvet en samshield før, så kan vi kun anbefale dig, at vælge den mindste skal med tilhørende liner, da ridehjelme skal sidde så tæt til hovedet som muligt.

 

Hvis du har flere spørgsmål til din nye Samshield ridehjelm

Så kan vi altid kontaktes på tlf. +45 7513 5151, eller du kan skrive i vores livechat for at få svar. Dog anbefaler vi altid, at du lige tager er smut forbi butikken og ser vores store og lækre udvalg af forskellige samshield ridehjelme, så du også kan få prøvet dem og få fastlagt din størrelse. Hvis ikke du har mulighed for dette, så er vi som sagt tilgængelige i kundeservice, og kan sagtens guide dig igennem dit køb af samshield, så du ender med det perfekte match!

 

Dette er din størrelse i Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59L
L 60
L 61

 

Se her hvordan en Samshield ridehjelm bliver til

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge