Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield Shadowmatt sort med sparkling

Samshield Shadowmatt sort med sparkling
Shadowmatt sort med sparkling fra Samshield

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

4.750,00 kr

* Skal udfyldes

4.750,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt sort med sparkling 

Hvis du også vil skille dig ud fra mængden, så se lige denne ultra fede NYHED fra Samshield! Denne nye fede Sparkling top giver lige noget ekstra til dig, der er vild med glimmer og perfekt pasform samt kvalitet!

 

Ultra fedt design i vanvittig pasform!

Når du vælger ridehjelme fra Samshield, kan du være 100% sikret den bedst mulige pasform og kvalitet! Samshield er nemlig håndlavede ridehjelme, der er støbt i én skal. Dette gør, at der skal VIRKELIG meget til, før en samshield ridehjelm flækker. De er testet efter de nyeste sikkerhedsstandarder altid, og så er det virkelig bare en af de sikreste hjelme på markedet! Alt dette sammen med det vanvittigt lækre design og deres ultimative gode pasform giver dig en perfekt komfort.

Herfra kan vi kun anbefale dig at ride med samshield! Både for sikkerhed, men også for pasformens skyld! - Når du først har redet med en Samshield, går du aldrig tilbage til hvad du kom fra!

 

Falder stenene ikke af?

Det kan måske se ud som om, at stenene på denne smukke Sparkling hjelm er meget udsatte, men der skal virkelig meget til, for at hjelmen mister sten! Hvis du passer på din ridehjelm og ikke kaster den ind i skabet, ligger den på udsat på staldgangen og ikke skraber hjelmen imod skarpe kanter, så kan vi lige love for, at de bliver siddende!

 

Hvordan finder jeg min størrelse i Samshield ridehjelme?

Samshield har et vanvittigt stort spektre af størrelser, der spænder over de mindste hoveder fra str 52 og helt op til str 61. Alle disse størrelser reguleres med et super smart og innovativt liner-system. Desuden er der tre str i selve skallen, S, M og L, der gør det forholdsvis nemt og hurtigt at finde den helt perfekte ridehjelm til lige nøjagtigt dig!

Når du skal finde din hjelmstørrelse (gælder alle hjelme) så måler du dit hoved lige over ørerne, og så har du din størrelse.

 

Hvis du skal bruge hjælp til dit valg af Samshield

Så husk, at vi altid er klar på at give dig gode råd og vejledning! Har du dog mulighed for at komme forbi butikken for at se og prøve vores kæmpe store udvalg i størrelser og modeller, så anbefaler vi dig klart det! - Ellers er vi til rådighed i kundeservice på tlf +45 7513 5151 eller på livechatten!

 

Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Skal du bruge yderligere vejledning mht dit valg af Samshield?

Så giv os et kald! Vi vil til hver en tid komme med gode råd og vejledning, og har faktisk ret godt styr på det med Samshield.

Fang os på tlf. +45 7513 5151, så skal vi nok give et par ord med på vejen!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge