Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield Shadowmatt sort med crystal fabric gold

Samshield Shadowmatt sort med crystal fabric gold
Shadowmatt sort med crystal fabric gold fra Samshield

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

5.500,00 kr

* Skal udfyldes

5.500,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt sort med crystal fabric gold

Har du også forelsket dig helt i den lækre crystal fabric top i guld, men synes du, prisen på alcantara-hjelmen er lige i overkanten, så har du nu også mulighed for at få den på en shadowmatt hjelm til en super pris!

 

Hvad er det, der er så specielt ved samshield ridehjelme?

Samshield er særligt kendt for deres vanvittige gode pasform, samt deres super lækre design! Derudover er samshield en af verdens bedste ridehjelme sikkerhedsmæssigt, og hvem ønsker ikke at være sikret bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude?

Vi kan i hvert fald kun KLART anbefale dig en af disse fede hjelme, for når du først har redet med en samshield, så kommer du aldrig tilbage til det du har haft før!

 

Super sikkerhed og udluftning

Med Samshield får du en super sikkerhed, da alle hjelme er testet og godkendt efter de nyeste sikkerhedsstandarder til perfektion! Derudover er hjelmene håndlavede i Frankrig og de er støbt i én skal, der gør, at der skal virkelig meget til, før de går i stykker og flækker ved styrt og fald.

Derudover er hjelmene indrettet med den fedeste udluftning, der giver dig et frisk flow af luft ind ved panden og hele vejen op over hovedet, før den varme luft render ud gennem ventilationen i bag.

 

Når design, kvalitet og pasform spiller sammen i en højere enhed!

Med samshield kan du roligt vælge hjelme med glimmer og glamour, for det er simpelthen lavet så professionelt, at det ikke går i stykker og falder af. Denne crystal fabric er ingen undtagelse, og selvom den hedder crystal fabric GOLD, så ligner det mere en sølv, der giver en fed kontrast!

 

Når du vælger din størrelse på samshield, så frygt ej

For når først du har forstået konceptet, så kan det ikke blive lettere. Samshield spænder over størrelser fra 52 til 61, hvilket vil sige, at der er rig mulighed for, at du også finder den hjelm der passer dig perfekt!

Når du finder din størrelse, er det eneste du skal gøre at måle rundt om hovedet med et målebånd lige over ørerne. Det målebåndet viser er din størrelse. Skallerne på hjelmene findes i tre forskellige. Small, medium og large. Linerne(indmaden) i hjelmene vælger du efter hvad dit hovedmål er efter.

Ligger du imellem to størrelser på skallerne, så anbefaler vi, at du prøver den mindste først, af sikkerhedsmæssige årsager.

Har du et spørgsmål til Samshield så ring på +45 7513 5151

 

Hvis du har spørgsmål til din næste lækre ridehjelm

Så er du meget velkommen til at tage fat i vores kundeservice til en snak om størrelser og muligheder. Hvis du har mulighed for det, er det dog altid en god idé at ligge vejen forbi vores fysiske butik og se alle de forskellige muligheder vi har og prøve alle størrelser. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du med fordel tage fat i os, og så guider vi dig igennem dit valg af ridehjelm! 

 

Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Skal du bruge yderligere vejledning mht dit valg af Samshield?

Så giv os et kald! Vi vil til hver en tid komme med gode råd og vejledning, og har faktisk ret godt styr på det med Samshield.

Fang os på tlf. +45 7513 5151, så skal vi nok give et par ord med på vejen!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge