Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Butikken holder åben som normalt se Covid19 status her

Samshield ridehjelm Shadowmatt med guld

Samshield ridehjelm Shadowmatt med guld
Shadowmatt fra Samshield med guld

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

2.750,00 kr

* Skal udfyldes

2.750,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt med guld ramme 

Har du virkelig brændt dig varm på Samshields utrolig lækre pasform, deres vilde design og den virkelig lækre kvalitet du får med en samshield ridehjelm, men må DIN hjelm gerne lige skille sig lidt ud fra mængden? Denne utrolig flotte sorte Shadowmatt ridehjelm ligner alle de andre - MEN ER MED GULD RAMME!

 

Vildt, lækkert og ekstraordinært!

Når du vælger ridehjelme som disse Samshields, så skal vi lige huske at advare dig, for når først du har valgt Samshield, så vælger du aldrig en anden hjelm igen! Samshields pasform er nemlig helt unik og fantastisk, da udluftningssystemet i disse ridehjelme er helt anderledes end hvad de er i andre ridehjelme. Som en ekstra bonus er designet på alle samshield ridehjelme jo bare i en helt anden dimension, og denne ridehjelm er lige piftet op med en ramme af guld!

 

Hvorfor skal du vælge en Samshield ridehjelm?

Et spørgsmål vi ofte hører, men nu skal vi lige give dig den helt særlige grund til hvorfor DU skal vælge en Samshield ridehjelm, som din næste hjelm!

Det helt særlige ved Samshield er først og fremmest deres helt unikke pasform. Den lækre ovale pasform gør, at den sidder perfekt på hovedet. Som en lille ekstrainformation, er alle samshield ridehjelme støbt i ét stykke, der gør dem til nogle af de sikreste ridehjelme på markedet!

 

Sikker ridehjelm fra Samshield

Vi kan også lige indskyde, at ALLE nye Samshield ridehjelme også er godkendt under sikkerhedsgodkendelsen VG1, der gør den helt med på beatet og sikrer dig en super god sikkerhed.

 

Hvis du har behov for hjælp til størrelsesbestemmelse eller andet

Så sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. Vi anbefaler dog, at hvis du har mulighed for det, så kom og se og prøv vores kæmpe udvalg, så er du nemlig helt sikker på at få fat i den rigtige størrelse! Hvis ikke du har muligheden, og ønsker hjelmen sendt, så kan vi også sagtens finde ud af det! Fang os gerne på +45 75 13 51 51 og få en snak med os om alle dine muligheder! 

 

Tjek her og finde din størrelse i Samshield ridehjelm

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge