Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Samshield ridehjelm Shadowmatt med crystal fabric

Samshield ridehjelm Shadowmatt med crystal fabric
Ridehjelm fra Samshield med crystal fabric og Shadowmatt

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

5.500,00 kr

* Skal udfyldes

5.500,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt Crystal Fabric sort

Skal du have ny ridehjelm? Hvorfor ikke gøre det ordentligt første gang!? Vil du derudover også gerne skille dig lidt ud fra mængden, så er denne hjelm helt sikkert et hit for dig! - Vi har sagt det før, og siger det gerne igen - Vi er VILDE med Samshield!

 

Unik pasform og design når du vælger Samshield!

Når du vælger ridehjelme fra Samshield tilvælger du dig også den bedste kvalitet og kvalitet på markedet!  Især denne super smukke shadowmatt ridehjelm med crystal fabric top går lige i vore hjerter! Designet er helt unikt og super smukt! Derudover får du med Samshield den mest fantastiske udluftning!

Men det der er mest vigtigt, når man vælger ridehjelme er klar sikkerheden. Også her er Samshield den bedste i klassen og du finder ikke denne afsindigt høje standard ret mange steder!

 

Hvorfor vælge Samshield?

Samshield er helt særligt, og det er der også en helt særlig grund til! Samshield ridehjelme er nemlig håndlavede og derudover er de støbt i ét stykke, der gør dem mere holdbare og sikre ved styrt og fald. Samshield er desuden også bare nogle super elegante hjelme, der leder kold luft ind ved panden, der fortsætter hele vejen op, der giver den perfekte fornemmelse af frisk luft.

Samshield ridehjelme er selvfølgelig VG1 godkendte.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse?

Når vi snakker samshield snakker vi også tre forskellige skal størrelser. S, M og L. Hvilken skal-størrelse du skal have kommer an på dit hovedmål. Til hver skal er der forskellige tykkelser af indmad, også kaldet linere. Du finder din størrelse ved at måle dit hoved lige over ørerne. Ligger du på grænsen mellem to forskellige skal-størrelser anbefaler vi dig altid at prøve den mindste først.

 

Skal du have yderligere hjælp til dit valg af Samshield ridehjelm?

Så kontakt os rigtig gerne i kundeservice, for vi har ret godt styr på samshield og hjælper dig gerne igennem købet af den helt rigtige størrelse. Har du dog mulighed for det, anbefaler vi dig altid at komme og prøve hjelmene og størrelserne, for vi har et kæmpe udvalg! 

 

Her kan du se hvilken SKAL og LINER du skal vælge 

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge