Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridehjelm Shadowmatt med alcantara

Samshield ridehjelm Shadowmatt med alcantara
Shadowmatt fra Samshield med alcantara

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

3.000,00 kr

* Skal udfyldes

3.000,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 499,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridehjelm Shadowmatt med alcantara  

Er du også lige så vild med Samshield, som vi er, så er denne vildt lækre hjelm garanteret også lige noget for dig! Denne vildt lækre ridehjelm er nemlig med den flotteste shadowmatt overflade og med den lækreste alcantara top, der giver det sidste finish!

 

Hvorfor er Samshield altid så hypet?

Samshield er ridehjelmenes Ferrari, og der er intet hypet ved Samshield, for det er en af de mest sikre ridehjelme du kan få overhoved! Hjelmene er nemlig støbt i ét stykke, der gør dem meget mere holdbare og sikre ved fald og i værste fald, styrt. Derudover er disse ridehjelme udstyret med det lækreste udluftningssystem, der også er med til at løfte presset fra panden. Dette sikrer dig en konstant gennemstrømning af frisk luft, der i særdeleshed er værd at pointere.

Derudover er pasformen helt eminent og du finder ikke mange hjelme, der har den helt uimodståelige komfort, som Samshield har!

 

Alle Samshields ridehjelme er selvfølgelig med den nyeste sikkerhedsgodkendelse, VG1.

 

Hvordan skal jeg finde min størrelse?

Først og fremmest skal du tage et hovedmål. Dette tages lige over dine ører hele vejen rundt om dit hoved. Hvis du har svært ved at tage det selv, kan du få en til at hjælpe dig.

Samshields ydre hjelm- 'skaller' kører over tre størrelser, S, M og L. Hertil kommer der linere, som er indmaden i ridehjelmene. Det mål du har taget skal passe ind med de størrelser du ser på linerne.

Hvis du ligger mellem to skal-størrelser, fx 56S og 56M, så anbefaler vi dig altid at prøve den mindste først, da linerne vil sætte sig når du bruger det.

 

Skal du have yderligere hjælp til dit valg af samshield?

Så ved du hvor vi kan fanges: nemlig i kundeservice på tlf. +45 7513 5151 eller i livechatten. Har du mulighed for at besøge os, anbefaler vi dig klart at komme og se hele vores store udvalg og prøve alle størrelser. Har du ikke mulighed for det, så er vi også meget behjælpelige over tlf. 

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge