Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Samshield ridehjelm Shadowmatt med 5 sten i front

Samshield ridehjelm Shadowmatt med 5 sten i front
Samshield Shadowmatt med 5 sten i front

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

3.000,00 kr

* Skal udfyldes

3.000,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt med 5 sten i fronten

Står du og skal have en ny ridehjelm, for er den gamle ved at være godt slidt og brugt, eller skal du bare forkæles lidt ekstra? Hvorfor så ikke vælge en af de mest sikre ridehjelme på markedet!? Denne super lækre samshield Shadowmatt er med 5 swarovski sten i front, der lige giver det ekstra i stedet for den helt almindelige en af slagsen.

 

Den fedeste ridehjelm med den lækreste pasform!

Samshield er bare = super god kvalitet og pasform, og det, der gør samshield helt særligt er deres super lækre udformning! Hjelmene er nemlig lidt mere ovalt formede end andre ridehjelme, og det er virkelig noget der kan mærkes, når du prøver en samshield. Derudover er denne samshield ridehjelm en af vores mest solgte, da du får en afsindig lækker ridehjelm i flot design til en god pris!

 

Håndlavede ridehjelme

Med samshield får du en håndlavet ridehjelm, der er støbt i én skal. Det vil sige, at den har mindre tendens til at flække ved fald, styrt ect end hjelme der samlet i flere stykker. Derudover er udluftningssystemet på denne lækre ridehjelm også noget helt særligt! Hjelmen har nemlig et udluftningshul foran, der tillader kold luft at komme ind, og skifter den varme luft ud, der så siver ud bagi.

Samshield ridehjelme er især vellidte hos personer med hovedpine problemer som fx migræne. Og så e de generelt bare super vellidte hos hestefolket, for du får altså ikke en bedre ridehjelm end en Samshield.

 

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse på min nye Samshield?

Når du vælger størrelser på disse samshield ridehjelme skal du først og fremmest tage et hovedmål. Det centimeterbåndet siger, når du måler lige over ørerne på begge sider, er din størrelse. Ligger du mellem to skal-størrelser, anbefaler vi, at du altid prøver den mindste først, da ridehjelme skal sidde så tæt til hovedet som muligt.

Når du vælger liner (indmad) skal du huske at vælge den, der passer til skal størrelsen. Har du målt dig til en fx str 55, vælger du skallen i str S, og en tilhørende 55S liner.

 

Med eller uden dressurcut?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Skal du bruge yderligere vejledning mht dit valg af Samshield?

Så giv os et kald! Vi vil til hver en tid komme med gode råd og vejledning, og har faktisk ret godt styr på det med Samshield.

Fang os på tlf. +45 7513 5151, så skal vi nok give et par ord med på vejen!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge