Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridehjelm Shadowmatt i blå

Samshield ridehjelm Shadowmatt i blå
Shadowmatt fra Samshield i blå

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

2.500,00 kr

* Skal udfyldes

2.500,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt blå

Har du forelsket dig i Samshields lækre design og pasform, men ærger du dig over, at de ikke laves i denblå farver der passer til alt dit stævneudstyr? Så STOP LIGE EN HALV, for det findes faktisk, og vi er VILDE med den dybe marineblå farve denne fede Samshield Shadowmatt er lavet i!

 

Ultimativ kvalitet til den kræsne rytter der har prøvet alt!

Vi må hellere advare dig fra start her: Når du først vælger Samshield vælger du aldrig andre mærker igen! Dette har noget at gøre med det FANTASTISKE udluftningssystem en Samshield ridehjelm er født med. Derudover er designet jo virkelig i en liga for sig, og vi er ABSOLUT vilde med især denne ekstremt fede blå farve!

Samshield Shadowmatt modellen er klart vores mest solgte model. For det første, fordi det er den billigste Samshield Ridehjelm og for det andet, fordi den er helt enkel uden en hel masse bling og glitter.

 

Hvorfor Samshield?

Samshield ridehjelme er helt særlige i deres pasform, og den er fantastisk! Dette skyldes at den yderste ''skal'' på Samshield Ridehjelme er støbt i ét stykke. Dette højner også sikkerheden markant!

Som en bonus er alle nye Samshield ridehjelme selvfølgelig med den nye VG1 GODKENDELSE! Dette gør hjelmen helt up-to-date og vi er vilde med den!

Vi tør godt sige, at denne hjelm er ridehjelmenes Ferrari, for den ligger alle modstandere og konkurrenter flat ned når det kommer til pasform, kvalitet og komfort.

 

Alle samshield ridehjelme leveres med en ''liner'' der er en aftagelig og udskiftelig indmad, der kan vaskes efter behov.

 

Har du behov for hjælp med dit køb af Samshield Ridehjelm?

Skulle dette være tilfældet vil vi selvfølgelig gøre vores absolut bedste for at du går herfra med den helt rigtige ridehjelm i den perfekte størrelse. Alle kunder der vælger at købe en Samshield Ridehjelm vil derfor modtage et tlf opkald fra os. Dette er en ekstra service, der er til for dig, så du kan få den bedste vejledning og rådgivning.

Hvis du skulle være så heldig at have muligheden for at ligge os et besøg, så synes vi da klart du skal gøre det, så du for det første kan se og prøve en masse forskellige hjelme og for det andet kan du gå herfra med den helt rigtige ridehjelm!

 

Vi er klar - hvis du sidder med spørgsmål

Kontakt os på tlf. +45 75 13 51 51 eller skriv til os i livechatten. Ønsker du, at vi skal sende din Samshield ridehjelm, så hjælper vi dig også gerne med det. Da alle samshield ridehjelme overgår grænsen for fri fragt, sender vi også alle Samshield Ridehjelme fragtfrit i Danmark. 

 

Ekstra info om Samshield Shadowmatt: 

-        Den udvendige “SKAL” er lavet at en polycarbonate af høj kvalitet, kombineret med en indvendig “SKAL” af polstrene som  er yderst stødabsorberende. 

-        Den udvendige SKAL er af anti scratch materiale.

-        Hjelmen leveres med en smart komfort liner som er aftagelig og vaskbar. (Clip System) (+ rygsæk ved køb af top crystal fabric)

-        Hjelmen er mulig at få med “Dressur Cut” som giver mulighed for større hårdopsætning.

-        Ny standard - Alle Samshield ridehjelme har det nye VG1 01.040 certificeret

 

Hvordan er det nu jeg finder den rigtige størrelse Samshield ridehjelm

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Video med Samshield Shadowmatt

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge