Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridehjelm Shadowmatt Flower Swarovski sort

Samshield ridehjelm Shadowmatt Flower Swarovski sort
Samshield Shadowmatt Flower Swarovski ridehjelm sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

4.750,00 kr

* Skal udfyldes

4.750,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Shadowmatt Flower Swarovski sort

Gider du heller ikke ligne alle andre, og vil du gerne skille dig ud fra mængden af alle de almindelige Samshield Ridehjelme? Denne MEGA fede flower swarovski ridehjelm er som vi kender den, lavet i det fedeste design, men du kan nu også få den med shadowmatt ydre!

 

Super lækker ridehjelm i en liga for sig selv!

Når du vælger ridehjelme fra Samshield er du selvskrevet en virkelig lækker kvalitet på en ridehjelm med den højeste sikkerhedsfaktor! Denne ultra lækre ridehjelm har nemlig hele pakken! Den fedeste og lækreste pasform med det ultimative design, der får din nabo til at blive helt grøn af misundelse! Derudover får du en ridehjelm i en sikkerhedsmæssig kaliber helt for sig!

På toppen af denne ridehjelm, er der sat de fedeste swarovskisten, der glitrer i alle retninger, lige så snart lyset rammer dem! Virkelig en fed detalje, på en i forvejen fed ridehjelm!

 

Når det kommer til sikkerhed, er Samshield klart bedst!

og det er ikke bare noget vi siger! Samshield er et af de mest sikre brands på markedet, når det kommer til ridehjelme, og dette skyldes helt sikkert, at skallen er støbt i ét stykke. Derudover får du altid med en samshield, en ridehjelm der lever op til de nyeste EU krav på når det kommer til ridehjelme.

En anden ting, der gør samshield så særligt, er deres vanvittigt lækre udluftningssystem, der også samtidig tillader frisk luft at passere over hovedet. Dette skyldes, at pandebenet er fri og der på denne måde er fri passage til panden.

 

Hvis du bliver i tvivl om din størrelse, så er det bare med at læse med her!

For størrelsen på Samshield ridehjelme er faktisk ganske ligetil, men du skal have tungen lige i munden! Vi anbefaler klart, at du får en til at hjælpe dig med at tage et mål på dit hoved. Den omkreds dit hoved måler lige over ørerne, er dit mål!

 

Skal din næste ridehjelm også være fra Samshield, men har du spørgsmål til processen?

Så er det bare at tage fat i vores kundeservice, for vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige hjelm til dig! Hvis du dog har mulighed for det, anbefaler vi klart, at du ligger vejen forbi vores fysiske butik og får prøvet og set alle de muligheder og størrelser vi har, så du får den hjelm, der falder bedst lige i din smag!

 

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse på min nye Samshield?

Når du køber en Samshield og finder din størrelse skal du først og fremmest tage et hovedmål. Det centimeterbåndet siger, når du måler lige over ørerne på begge sider, er din størrelse. Ligger du mellem to skal-størrelser, anbefaler vi, at du altid prøver den mindste først, da ridehjelme skal sidde så tæt til hovedet som muligt.

Når du vælger liner (indmad) skal du huske at vælge den, der passer til skal størrelsen. Har du målt dig til en fx str 55, vælger du skallen i str S, og en tilhørende 55S liner.

 

Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Skal du bruge yderligere vejledning mht dit valg af Samshield?

Så giv os et kald! Vi vil til hver en tid komme med gode råd og vejledning, og har faktisk ret godt styr på det med Samshield.

Fang os på tlf. +45 7513 5151, så skal vi nok give et par ord med på vejen!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge