Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridehjelm premium python sort

Samshield ridehjelm premium python sort
Samshield premium python sort ridehjelm

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

5.250,00 kr

* Skal udfyldes

5.250,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridehjelm premium python sort

Er du også helt vild med Samshield, men bliver det enten lidt for meget glimmer eller lidt for kedeligt? Denne mega fede ridehjelm med Python på toppen giver dig en anderledes ridehjelm med et utroligt lækkert og eksklusivt finish!
 

Med Samshield kan du få det lige som du vil have det!

For det er kun fantasien, der sætter grænser! Men hvis du synes, at den almindelige lædertop lige bliver kedelig nok, eller hvis du synes, at shimmer toppen bliver lige liiidt for meget, så er denne lækre Python top midt imellem, og det giver et mega eksklusivt look! Det lækre slangeskindsmønster giver et fedt og anderledes look, som mange vil misunde dig! Derudover får du også en hjelm, der skiller sig ud fra mængden, for denne ridehjelm, er virkelig lavet til dem, der elsker eksklusive detaljer, uden det bliver for meget glimmer!
 

Når du vælger Samshield, vælger du også den vildeste sikkerhed!

For Samshield er kendt for deres ultimative sikkerhedstests! Derfor kan du slappe helt af, når du vælger ridehjelme fra Samshield, for du finder ikke en mere sikker hjelm ret mange andre steder! Og udover at være utrolig sikker, har Samshield bestemt også designet med sig! Og det siger ikke så lidt! Denne ultra lækre ridehjelm er nemlig bare i en liga for sig selv!

Det skyldes især, at Samshield ridehjelme er støbt i ét stykke, der gør, at de har mindre tilbøjelighed til at flække under grimme fald.

 

Når du vælger ridehjelme fra Samshield er der et hav af størrelser

Og de spænder over 3 forskellige skal størrelser og så er det ellers muligt at få ridehjelme fra str 52-61.

Når du skal finde din størrelse er det bare at tage et hovedmål lige over ørerne hele vejen rundt om hovedet. Når du har fundet målet, er det bare at se hvor din størrelse går ind under i skallen, og så skal du ellers bare vælge den liner, som passer til din størrelse.

Hvis du ligger imellem to skal størrelser, så anbefaler vi klart, at du prøver den mindste først, for ridehjelme skal sidde så tæt ind til hovedet som muligt.

 

Har du andre spørgsmål vi kan hjælpe dig med?

Så skal du ikke være bange for at benytte dig af vores kundeservice. Vi vil altid gerne hjælpe dig, om så det er med størrelse, design eller noget helt tredje, så fixer vi det sammen!
Hvis du dog har mulighed for det, så anbefaler vi dig altid at ligge vejen forbi os i vores fysiske butik for at se og prøve hele vores kæmpe udvalg af Samshield. 


Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge