Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Butikken holder åben som normalt se Covid19 status her

Samshield ridehjelm Premium læder top med guld ramme

Samshield ridehjelm Premium læder top med guld ramme
Samshield Premium ridehjelm læder top med guld ramme

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

4.250,00 kr

* Skal udfyldes

4.250,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Premium læder top med guld ramme

Er du lige så vild med Samshield, som vi er og ønsker du dig en hjelm, der skiller sig ud fra mængden, men må den heller ikke koste spidsen af en jetjager, så er denne lækre Premium hjelm med læder top og guld ramme helt sikkert lige noget for dig!

 

Anderledes, ekstraordinær og ekstremt lækker!

Kærligheden til Samshields helt unikke pasform, komfortfølelse og design er kæmpe stor! Faktisk så stor, at når først du har prøvet at ride med en Samshield ridehjelm, så kommer du aldrig ud af den igen! En af de afgørende features ved en Samshield ridehjelm, der giver dig denne følelse, er Samshields fuldstændig fantastiske udformning, udluftningssystem og så deres FANTASTISKE pasform! Denne ridehjelm ligger nemlig ikke tryk på panden, der giver dig et frit flow af frisk og kold luft ind, som bliver ledt over hovedet og ud bagpå.

Det, der gør pasformen unik er Samshields ovale form, der får den til at sidde, som var den lavet til lige nøjagtigt DIT hoved!

Og lig så lige Premium modellen med Alcantara på selve hjelmen sammen med en lædertop inden for den EKSTREMT fede guldramme, så får du altså den ultimative ridehjelm!

 

Hvad er det, der er så godt med Samshield?

Det, der gør, at du skal vælge en samshield ridehjelm er helt klart, at deres sikkerhed er i højsædet! Med en ny samshield ridehjelm er du sikret den nyeste sikkerhedsteknologi, hvilket også vil sige, at denne ridehjelm har den nye VG1 SIKKERHEDSGODKENDELSE og det er virkelig et plus!

Det, der gør samshield så sikkert og som gør det til en af de bedste ridehjelme du kan vælge på markedet, er også klart, at den yderste skal på ridehjelmen er støbt i ét stykke, så du slipper for samlinger, der kan revne ved fald.

 

Er du i tvivl om størrelsen, om designet eller har du generelt spørgsmål til Samshield?

Så vil vi selvfølgelig altid gøre alt hvad vi kan for, at du får den bedst mulige vejledning! Det anbefales helt klart herfra, at du tager et smut forbi butikken og ser alle vores lækre ridehjelme, så du kan få prøvet alle størrelser på. Har du dog ikke mulighed for at besøge os, så er vi også meget behjælpelige med at få ridehjelmene sendt. Er du i tvivl om størrelse, pasform, el. Lign. - så sidder vi klar i kundeservice til at tage imod dig. Ring på tlf. +45 75 13 51 51. 

 

Tjek her og finde din størrelse i Samshield ridehjelm

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge