Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

VIND! En Samshield hjelm til 5000,- til BLACK FRIDAY! Se her hvad der sker!

Samshield ridehjelm Glossy sort med crystal fabric top

Samshield ridehjelm Glossy sort med crystal fabric top
Samshield ridehjelm Glossy sort med crystal fabric top

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

5.700,00 kr

* Skal udfyldes

5.700,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridehjelm Glossy sort med crystal fabric top

Står du også og mangler din næste ridehjelm, og vil du rigtig gerne skille dig ud fra mængden? Denne super fede Samshield ridehjelm, er der ikke mange, der kommer ridende med, og vi er kæmpe fan! - Er du?!

 

Sikkerhed, pasform og design i top!

Når du vælger ridehjelme fra Samshield, kan du være helt sikker på, at du får kvalitet for pengene! Denne smarte ridehjelm er ingen undtagelse, og med Samshield får du både den nyeste sikkerhedsgodkendelse, men også et udluftningssystem, der er med helt i toppen!

Hjelmen er støbt i én skal, og derfor har den mindre tilbøjelighed til at flække ved uheld, styrt og fald. Derfor er hjelmen også en af de mest sikre hjelme du kan få.

Udover at være støbt i én skal, er hjelmen også lavet med den fedeste pasform, der gør, at den sidder perfekt på hovedet med dens ovale udformning.

Hjelmen er desuden lavet med et helt unikt udluftningssystem, der giver dig den bedste følelse af frisk luft ind ved panden, der vandrer hele vejen op over hovedet og så ud bagpå.

 

Når det kommer til design, kan intet følge med Samshield!

For denne ridehjelm har det mest unikke design! Her får du både en shiny glossyoverflade OG glimmer så alle dine konkurrenter vender hovedet efter dig! Derudover er denne smarte ridehjelm så klassisk og stilren, og du får en smuk kontrast med den sølvfarvede ramme, der gør hjelmen helt unik!

 

Hvilken størrelse skal du vælge denne smarte ridehjelm i?

Når du vælger ridehjelme fra Samshield er der altid et hav af forskellige størrelsesmuligheder, og du kan faktisk få denne smarte hjelm i 3 forskellige skal-størrelser: S, M og L, og hertil kommer der et hav af muligheder af forskellige linere til !

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

Når du skal finde din Samshield størrelse, er det vigtigt, at du tager dit hovedmål lige over ørerne, så du får den helt rigtige størrelse.

 

Har du yderligere spørgsmål til denne ultra fede ridehjelm?

Så kan du meget let og hurtigt gribe fat i vores kundeservice, for vi hjælper dig gerne med at få den helt rigtige ridehjelm hjem til dig!

 

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

 

Se den fede ridehjelm fra Samshield  

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge