Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Samshield ridehjelm Alcantara sort med crystal fabric gold top

Samshield ridehjelm Alcantara sort med crystal fabric gold top
Samshield Alcantara sort med crystal fabric gold top

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

7.000,00 kr

* Skal udfyldes

7.000,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridehjelm Alcantara sort med crystal fabric gold top

Skal din gamle hjelm også skiftes ud med en ny, hvorfor så ikke gøre det ordentligt?! Denne MEGA fede hjelm fra Samshield er en af vores favoritter, og selvom den hedder crystal fabric gold, så er den altså snart mere sølvfarvet end guldfarvet!

 

Mega fed ridehjelm til dig, der elsker glimmer!

For denne hjelm har det hele! En perfekt pasform, et vanvittigt design og den lækreste crystal fabric top i gold! Dog ser toppen mere sølvfarvet ud live, som giver hjelmen et vanvittigt fedt look!

Hjelmen er med en pasform, som man ikke får mange steder! Den er nemlig håndlavet i frankrig, i en lidt mere oval form end andre hjelme, der gør, at den bare sidder super godt. Derudover er hjelmen kategoriseret som en af de sikreste i verden, da hjelmene er lavet i én skal uden, der gør den meget mere modstandsdygtig og sikker ved fald, da der ikke er en samling, der kan sprække, som ved andre hjelme.

Udover den exceptionelle sikkerhed, får du også et design og en kvalitet i verdensklasse, og denne ultra fede hjelm er ingen undtagelse med den smukke top i crystal fabric og en ydre coating af alcantara på selve skallen.

Alt i alt en mega fed ridehjelm til dig, der ikke ønsker en hjelm som alle andre har.

 

Når du vælger den rigtige størrelse på din ridehjelm

Så er det ikke så svært at finde din rigtige størrelse på samshield ridehjelme. Du skal først og fremmest tage et hovedmål med et målebånd lige over begge ører. Cm målet er din størrelse.

Det, der er så specielt ved Samshield er også deres unikke størrelsessystem, der spænder over størrelser fra 52-61. Ligeledes fås hjelmene i 3 forskellige skal-størrelser. Small, medium og large. Du vælger din størrelse ved at vælge liner(indmad) i dit hovedmål og så den skal der passer.

Er du i tvivl kan du tage fat i os i kundeservice

 

Hvis du har brug for hjælp med valget af Samshield

Eller har du måske et ønske til en helt særlig hjelm, så kan vi i hele åbningstiden træffes i kundeservice! Vi hjælper hellere end gerne med at finde den helt rigtige hjelm til dig, der ønsker noget, som ikke alle andre har!

Fang os i livechatten, eller ring på +45 7513 5151, så skal vi nok gøre en indsats for, at du går herfra med den helt rigtige hjelm!

 

Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge