Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridehjelm Alcantara med brun Lezard top

Samshield ridehjelm Alcantara med brun Lezard top
Samshield Alcantara med brun Lezard top ridehjelm

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

5.250,00 kr

* Skal udfyldes

5.250,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridehjelm Premium sort med taupe lezard

Hvis du er til det, som INGEN andre har, og er du ikke helt vildt meget fan af alle de forskellige muligheder for glimmer og glitter i stride strømme, så er denne ultra lækre hjelm lige det du higer efter!

 

Mega fed enkel ridehjelm i lækker pasform!

Når du vælger ridehjelme fra Samshield, så er du sikret den bedst mulige kvalitet, og den bedste pasform på markedet. Vi er helt vilde med denne ultra lækre hjelm, der skiller sig ud fra mængden! Super lækker ridehjelm med den fedeste kontrast og det fedeste finish! Det er lige præcis hvad denne lækre hjelm er - og så er det endda en af de mest sikre ridehjelme på markedet!

 

Med Samshield kan du være helt rolig i sindet

For når du vælger Samshield ridehjelme er du automatisk sikret en vanvittig god sikkerhed, der også skyldes hjelmens sublime pasform! - Samshield ridehjelme er typisk mere ovale i formen end andre hjelme, der får den til at sidde bedre og godt på hovedet i stedet for at trykke steder, den ikke skal trykke. Derudover er hjelmens skal kun støbt i ét stykke. Dette gør, at hvis du er uheldig og falder af, så har hjelmen mindre tilbøjelighed for at flække end hjelme, der er svejst sammen.

 

Når du vælger din nye Samshield ridehjelm spiller størrelsen en vigtig faktor

For ridehjelme må hverken være for store eller for små. Det du skal gøre for at fastlægge din størrelse, er, at du bare skal måle dit hoved i omkreds lige over ørerne. Målet er din størrelse.

Samshield ridehjelme laves i 3 størrelser i skallen, der hver især spænder over ca 6 størrelser med en udtagelig og vaskbar liner. Dette gør, at hjelmen kan tilpasses dit hoved, så den sidder perfekt.

 

Med eller uden dressurcut?

Skal din nye Samshield være med eller uden ?

Dressurcut er en feature, som man kan tilvælge sin Samshield uden det koster ekstra. Vælger du hjelmen med dressurcut er der mere plads til håret, så selvom du er springrytter, og har du tykt hår, kan dressurcuttet kun være en fordel for dig!

 

Hvis du har nogle spørgsmål til din nye ridehjelm fra Samshield

Så kan du til hver en tid fyre alle dine spørgsmål af på tlf +45 7513 5151, eller du kan skrive i vores livechat. Vi vil selvfølgelig altid gerne lede dig på rette vej! Dog er det altid en god idé at ligge vejen forbi vores fysiske butik, så du kan se og prøve alle størrelser og designs!

 

Her kan du se hvilken størrelse ridehjelm du skal vælge fra Samshield

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Hvordan ser det ud når man laver en Samshield ridehjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge