Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield ridebukser Adele med grip brun

Samshield ridebukser Adele med grip brun
Ridebukser Adele brun fra Samshield

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.849,00 kr

* Skal udfyldes

1.849,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 499,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield ridebukser Adele med grip brun

Har du også forelsket dig i de lækre ridebukser fra Samshield i deres fantastiske pasform, men er du også bare virkelig meget til brun, så er der godt nyt til dig!

 

Super lækre ridebukser til dig, som kun vil have det bedste!

Så er Samshields lækre Adele ridebukser lige noget for dig! De er middel i taljen, og er lavet med en fed feature indvendigt i taljen i form to gummipaneler, der hjælper med at holde trøjen nede i bukserne, hvis man rider med bælte. Bukserne er lavet med en dobbeltknap lukning foroven, understøttet af en lynlås for maksimal komfort, og er med bæltestropper i taljen.

Derudover er de lavet med lommer foran, der er pyntet med det samme lækre crystalfabric materiale, som også ses på deres ridehjelme. Dette går igen bagpå, og giver en mega fed og lækker finish!

Bukserne er lavet med en lækker blød halvgrip, der gør, at du sidder godt fast i sadlen.

Derudover er bukserne lavet med det flotteste logo lavet i swarovski krystaller ned over det ene ben, der virkelig emmer af kvalitet og eksklusivitet!

Bukserne er lavet i det lækreste funktionelle materiale, der giver den bedste fornemmelse og pasform, som man kan øsnke sig, og vi er bare mega fan!

 

Hvilken størrelse, skal jeg så vælge de her lækre ridebukser i?

Vi har faktisk erfaret, at disse bukser er ganske almindelige i størrelsen, men kan i nogle tilfælde være lidt til den store side. Derfor anbefaler vi altid at vælge den størrelse, som du plejer, men ligger du mellem to størrelser, skal du vælge den mindste.

 

Har du andre spørgsmål til disse ultra lækre ridebukser?

Så kan du nemt og hurtigt gribe fat i vores kundeservice, for vi vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige par ridebukser, der matcher dine krav og dit behov bedst muligt!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Brun
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge