Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Samshield Miss Shield Shadowmatt VG1 sort

Samshield Miss Shield Shadowmatt VG1 sort
Miss Shield Shadowmatt VG1 fra Samshield

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

2.700,00 kr

* Skal udfyldes

2.700,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Samshield Miss Shield Shadowmatt VG1

Er du til det ekstraordinære og anderledes? Så er denne fede Samshield ridehjelm nok lige noget for dig! Denne ekstremt fede model kaldes Miss Shield, og er faktisk inspireret i dressurbowlerens skygge.

 

Nyt og anderledes, men lige så sikkert!

Med denne hjelm får du altså virkelig en hjelm alle dine venner vil vende sig om efter. Designet er lækkert og innovativt og den lækre shadowmatt overflade er ekstremt nem at gøre rent og vedligeholde.

Selvom udseendet afviger sig fra den traditionelle Samshield Ridehjelm, er denne ridehjelm altså stadig helt med på beatet når det kommer til exceptionelt udluftningssystem. Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: Når først du har prøvet at ride med en Samshield, så kan alt andet bare være ligegyldigt, for Samshield er altså toppen af poppen når vi snakker ridehjelme!

 

DET NYE - ved denne super fede ridehjelm fra Samshield 

Det der er så nyt og innovativt ved denne Samshield Ridehjelm er dens længere og bredere skygge. Dette er med til at give dig en fuldstændig fantastisk komfort, og kombineret med Samshield efterhånden meget kendte liner-system er du sikret en hjelm, der passer perfekt på lige præcis DIT hoved!  Den såkaldte liner er en foring, der kan tages og vaskes. Du kan også tilkøbe dig en separat liner til din nye ridehjelm hvis den gamle bliver lidt for grå, slidt og kedelig at have på.

 

Hvorfor er Samshield så meget bedre end alle andre?

Jo, ser du: Alle Samshield ridehjelme er simpelthen støbt i ét stykke, hvilket er med til at sikre dig den bedst mulige sikring af dit hoved. Derudover finder du ikke mange andre hjelme med den samme lækre pasform og så er designet jo heller ikke til at gå forkert af, for det siger virkelig SPAR-TO til alle sine konkurrenter!

Som en ekstra bonus til dig, der er på jagt efter markedets sikreste ridehjelm, så kan vi lige fortælle dig, at ALLE nye Samshield Ridehjelme er med den nye sikkerhedsgodkendelse, der hedder VG1!

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til Samshield Shadowmatt Miss Shield

Så må du endelig kontakte os. Når du først har valgt din Samshield Miss Shield, kontakter vi dig pr tlf. Så vi er sikre på, at du går herfra med den helt rigtige samshield ridehjelm!

Har du dog yderligere spørgsmål, så ring eller skriv til os i livechatten, eller fang os på tlf. +45 75 13 51 51 og få svar på dine spørgsmål.

Som en bonus overgår prisen på Samshield ridehjelme grænsen for at opnå fri fragt på vores website. Det vil sige, at vi sender alle Samshield Ridehjelme fragtfrit i hele Danmark. 

 

Ekstra info om Samshield Shadowmatt: 

-        Den udvendige “SKAL” er lavet at en polycarbonate af høj kvalitet, kombineret med en indvendig “SKAL” af polstrene som  er yderst stødabsorberende. 

-        Den udvendige SKAL er af anti scratch materiale.

-        Hjelmen leveres med en smart komfort liner som er aftagelig og vaskbar. (Clip System) (+ rygsæk ved køb af top crystal fabric)

-        Hjelmen er mulig at få med “Dressur Cut” som giver mulighed for større hårdopsætning.

-        Ny standard - Alle Samshield ridehjelme har det nye VG1 01.040 certificeret

 

Hvordan er det nu jeg finder den rigtige størrelse Samshield ridehjelm

SKAL LINER
S 52
S 53
S 54
S 55
S 55S
S 56S
M 55M
M 56M
M 57M
M 58M
L 57L
L 58L
L 59
 L  60

 

Tjek her - og se hvordan man lager en Samshield hjelm

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Hi!!
I have a samshield (and I love it!!) but I came off a few weeks ago...
Do you do hat testing to see if I need to replace it?
If that's the case are these (on your website) images of your full range?
9