Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

RBH Underlag Platinum Iceland Navy plain

RBH Underlag Platinum Iceland Navy plain
RBH Platinum Underlag Iceland Navy plain


Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

589,00 kr

* Skal udfyldes

589,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

RBH Underlag Platinum Iceland Navy plain

Er du islænderrytter og mangler du et ordentligt underlag til træning eller konkurrence, eller har du en lille rytter der knap nok kan nå ned over sadelklapperne? Dette vildt flotte og super enkle underlag fra RBH er sadelformet og super lækkert!

 

Stadig samme kvalitet !

Med dette vildt fede underlag fra Rider By Horse er du som islænderrytter også sikret den fedeste teknologi og pasform for din hest! Farven er dyb navy og passer til alle hestefarver.
Underlaget er både svedtransporterende og åndbart grundet de lækre Air1 og High IQ Cool Comfort systems, der begge sikrer din hest den bedste komfort!

Quiltningen er kvadratisk og nem at holde.

Underlaget er udstyret med en strop ved gjorden for at holde den ordentligt på plads, samt små stropper til at sætte fast i de små ringe under den øverste sadelklap.

Husk lige, at RBH generelt er meget normale i størrelserne, så du kan med fordel vælge dette underlag i den størrelse du også normalt vil bruge i underlag.

 

Har du spørgsmål til vask af dit RBH underlag?

Så har vi svarene. Vi har nemlig to rigtig gode råd du kan vælge at følge, og det første er, at du skal sørge for at vaske det skånsomt ved 30 grader. Det næste er, at du skal skrue ned for omdrejningstallet og sørge for at underlaget ikke slynges for hårdt. Så undgår du nemlig at vandet trækker i syningerne mellem quiltningen og bliver strammere.

 

Skal du bruge yderligere hjælp, så kontakt os gerne

Vi har nemlig åben i kundeservice i hele butikkens åbningstid, og du kan enten ringe til os, eller du kan skrive til os i livechatten som du finder nederst på hjemmesiden. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Navy
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge