Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

RBH lædergrime sort

RBH lædergrime sortRBH lædergrime sort
Click to enlarge
RBH grime læder RBH lædergrime sort
RBH lædergrime sort
Lædergrime sort fra Rider by horse

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

359,00 kr

* Skal udfyldes

359,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

RBH Lædergrime 

Synes du også, at din hest skal forkæles lidt ekstra, så er denne super fede grime fra RBH måske lige det du mangler! - Denne lækre grime fra RBH er nemlig lavet i den lækreste læderkvalitet, der sammen med designet vælter dig bagover af ekstase!

 

Super lækkert design i super lækker grime fra RBH!

Pasformen på RBHs grimer har aldrig været et diskussionsområde, for grimerne fra RBH har altid haft de fedeste og bedste pasforme på markedet! Kvaliteten har ligeledes været uovertruffen, og nu laves de så også en helt vanvittig lækker læderkvalitet.

Denne lædergrime har alt hvad man kan ønske sig: super pasform, super kvalitet, den har justerbar nakkestykke, der gør, at grimen kan tilpasses perfekt.

 

Grimen er super elegant med sølvfarvede spænder, der giver den en super kontrast til den lækre læder.

Denne grime er perfekt til stævnebrug, da den er super elegant og giver hesten en super komfort, men kan også bruges til hverdagsbrug, hvis du bare er glad for læder!

 

Denne smarte lædergrime findes i 3 størrelser

Og det er pony, cob og full. Vi anbefaler klart, at du vælger den størrelse, som du også normalt ville vælge i andre grimer. Derudover er grimen super justerbar, så den kan indstilles til at passe perfekt. Ligger din hest dog imellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den store størrelse og justere helt ind. Ellers er det bare at vælge den størrelse, som din hest også normalt ville bruge i andre grimer og trenser.

 

Hvis du har spørgsmål til denne smarte lædergrime fra RBH

Så tøv endelig ikke med at gribe fat i vores kundeservice. Vi ved rigtig meget om RBH, og kan højst sandsynligt svarer dig på alle dine spørgsmål (eller finde en der kan). Skal du bruge hjælp til valg af grimer, kan vi også meget vel være behjælpelige med dette. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge