Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

PS of Sweden trense High Jump sort uden tøjler

PS of Sweden trense High Jump sort uden tøjler
PS of Sweden High Jump trense sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

2.329,00 kr

* Skal udfyldes

2.329,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

PS of Sweden trense High Jump sort uden tøjler

Mangler du en ny trense til din bedste ven, og skal den gerne være anatomisk korrekt og lækker for hesten at gå med? Denne super revolutionære trense fra PS of Sweden hedder High Jump og er bare ultra lækker!

 

Super fed anatomisk trense!

Alt ved denne super fede trense er patenteret, hvilket vil sige, at du ikke får funktionaliteten ved denne trense på andre produkter.

Først og fremmest er der det meget specielle og super smukke næsebånd, der sørger for ikke at ligge pres på tænderne udefra, som reducerer potentielle bidproblemer markant. De lækre rundsyede ''buer'' næsestykket sidder på, sidder ikke fast, hvilket vil sige, at du til hver en tid kan flytte rundt på næsebåndet, så det sidder perfekt.

Dernæst kommer det lækre nakkestykke! Super anatomisk formet, der udligner tryk, og giver den bedst mulige trykaflastning i nakkeregionen på den følsomme hest.

I afslutningen på kindstykkerne, hvor biddet sidder, er der sat det patenterede ''Cradles'' system, der er en slags elastik, der gør, at biddet har mulighed for at give mere lethed.

Pandebåndet er smukt buet med et super smart Click-It system, der gør det nemt og hurtigt at skifte pandebånd på trensen.

Alt i alt en super fed og revolutionerende trense til dig, der vil det bedste for din hest!

Bemærk at trensen leveres uden kæberem og tøjler.

 

Hvis du står og vælger mellem to størrelser

Så anbefaler PS of Sweden, at du vælger den store størrelse, så du er sikker på optimal pasform i de bøjelige buer. Ellers er de meget almindelige i størrelsen.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til din nye PS trense

Så er du meget velkommen til at søge hjælp i vores kundeservice! Vi er til hver en tid klar på at hjælpe dig, så du ender med den perfekte trense. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge