Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Professionals Choice Ventech gamacher hvid

Professionals Choice Ventech gamacher hvid
Professionals Choice gamacher i hvid

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 1.699,00 kr

Tilbud 1.598,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 1.699,00 kr

Tilbud 1.598,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Elegant og fedt design

Står du og er træt af, at ligge hvide bandager på og tage hvide bandager af i stride baner? Så er Proffesionals Choice VenTECH gamacherne helt sikkert noget for dig! Her får du en super lækker letvægtsgamache med ikke en, men 4 utroligt nemme velcrolukning. Disse gamacher er sørger for en formidabel pasform, da både inder- og ydrematerialet er åndbart, slutter om hele benet og sørger for ultimativ beskyttelse.

 

Ekstremt god beskyttelse

Selve gamachen er med neoprenindlæg og med ultrachok, der gør, at slag over benet fra fx det modstående ben, mindskes med op til 26%. Derudover er benet beskyttet hele 360 grader rundt, og gamachen holder alt snavs ude.

Gamachen er udstyret med fire velcro lukninger, hvor den nederste slutter anatomisk rundt om hestens kodeled, for at forhindre kodeledforvrindninger, overbelastninger osv.

Forbens- og bagbengamacherne er designet forskelligt fra hinanden, for at maksimere pasformen. Denne formidable pasform gør også, at gamachen ikke glider ned eller rundt, da de 4 velcro-lukninger sørger for, at holde hele gamachen på plads.

 

Hvorfor vælge Proffesional's Choice?

Proffesional's Choice er et fantastisk alternativ til dig, der ikke har tid til at pille 4 bandager af hestens ben inden stævnestart, de sørger for ultimativt benbeskyttelse og giver hesten samme pasform som af en bandage. Hvorfor ikke vælge Proffesional's Choice?

 

Hvem er Proffesional's Choice?

Proffesional's Choice er et amerikansk mærke, der går meget op i høj kvalitet og pasform. Proffesional's Choice har mange års erfaring i at lave gamacher til heste og du kan både se og mærke hvor høj kvalitet de laver.

 

Brug os hvis du er usikker på noget inden du køber Proffesional's Choice gamacher

Vi er ikke bare klar i butikken men også via telefonen. Ring på +45 751351 51 eller brug vores chat.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

hvor lang er leveringstiden?
4