Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur ridebukser Lucinda Grip brun

Pikeur ridebukser Lucinda Grip brun
Pikeur Lucinda ridebukser Grip brun

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.399,00 kr

* Skal udfyldes

1.399,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur ridebukser Lucinda Grip brun

Mangler du dit næste par ridebukser, men er du ikke så meget til de mørke farver som sort og navy, og er du tilmed også vild med brun? Disse super lækre ridebukser fra Pikeur i modellen Lucinda har den fedeste brune farve i den flotteste nuance, og så er pasformen bare ikke til at spøge med!

 

Den fedeste pasform til dig, der hverken er til høj- eller lavtaljede ridebukser

Disse super fede Lucinda ridebukser fra Pikeur er lavet i den lækreste kvalitet, der er super stretchy. Dette gør pasformen helt sublim, da materialet sammen med den mellemtaljede højde udgør det perfekte match! Derudover er disse ridebukser med den lækreste full grip, der er super holdbar og super lækker! Pikeurs grip giver dig en god fornemmelse, da du sidder ordentligt fast.

På venstre side foran er der en lille lomme, der lukkes med lynlås.

 

Hvordan er størrelsen lige på pikeur ridebukser?

Det er faktisk slet ikke så svært, for selvom størrelserne afviger fra de ''normale'' størrelser, kan du faktisk bare dividere tallet med to, så har du størrelsen. Det vil sige, at en str. 76 svarer til en 38 osv. Synes du dog, at Pikeur ridebukser er for lange i benene til dig, så har de faktisk lavet størrelser til jer også. Størrelserne som hedder 36, 38, 40 osv. Er med en kortere benlængde til dig, der ikke ønsker dem så lange.

Pikeur ridebukser er ganske normale i deres størrelser, og det er enormt elastisk, hvilket vil sige, at de gerne må sidde ordentligt til når du prøver dem på.

 

Har du brug for yderligere hjælp med valget af ridebukser?

Så kan du med helt ro i sindet kontakte os i vores kundeservice, hvor vi til hver en tid hjælper dig igennem valget af ridebukser med et smil. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Brun
Materiale Grip
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge