Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur ridebukser Lucinda Girl grip SLIM Sort

Pikeur ridebukser Lucinda Girl grip SLIM Sort
Pikeur Lucinda Girl grip SLIM Sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.099,00 kr

* Skal udfyldes

1.099,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur Lucinda Girl SLIM grip sort 

Står du med tynde tynde ben og kan ikke finde ridebukser der passer ordentligt? Så se lige med her, for nu er Pikeur kommet med et super godt forslag til dig, der har problemer med at finde ridebukser, der sidder ordentlig til!

 

Ny funktion i ''gammel'' model

Denne super lækre ridebuks er bygget op efter samme princip som den almindelige Lucinda Girl Grip, dog er den noget smallere både i lår og skinneben, der gør, at selv de tyndeste piger uden så mange former kan få et par ridebukser i ordentlig kvalitet, der sidder ordentligt! Designmæssigt er disse bukser også lige så funktionelle og flotte som den Lucinda Girl Grip vi kender, hvilket er en utrolig stilfuld ridebuks.

Disse lækre Lucinda Girl SLIM Grip ridebukser er udstyret med den lækreste grip, der bare HOLDER! Vi har endnu ikke (7-9-13) fået en reklamation på Pikeurs unikke grip system, og det må siges at være godt gjort!

 

Hvordan er designet på disse lækre Pikeur ridebukser?

Designet på disse ridebukser, er som vi kender dem både fra Lucinda Grip og fra Lucinda Girl Grip. På disse ridebukser er grundfarven sort, og lukningen består af en enkelt hasp understøttet af en lynlås i ekstremt god kvalitet! Derudover er de meget almindelige i taljen, hvilket er super lækkert!

Igen for at gøre ekstra opmærksom på hvad der er så specielt på lige præcis denne SLIM-model er, at de er specielt lavet til piger med tynde ben uden for meget hofter og fylde i benene.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge denne ridebuks i?

Pikeur er generelt meget normal i størrelsen, og spænder over størrelser fra 140-176, som svarer til 10-16 år. Dog kan en 34 eller 36 nok godt klemme sig ned i den største børnestørrelse, hvis du som voksen også har tynde lange ben uden for meget former.

 

Skal du bruge vejledning, er vi på pletten

Og vi hjælper dig gerne igennem købet af ridebukser. Vi har ret godt styr på det, og du kan spørge til råds enten ved at chatte dig til et svar i vores livechat, eller du kan vælge at ringe direkte ind til os i butikken på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge