Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur ridebukser Candela Grip grå

Pikeur ridebukser Candela Grip grå
Pikeur Candela ridebukser Grip grå

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.649,00 kr

* Skal udfyldes

1.649,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur Candela grip grå ridebukser

Skal du, eller en du har kær, også forkæles med et par fede ridebukser, så se lige med her! Disse fede Candela ridebukser er et af vores absolutte favorit-bukser og når først du har været i denne model, kommer du ikke ud af den igen!

 

Fede ridebukser i super pasform og lækker kvalitet!

Det er lige hvad du får med denne super lækre ridebuks! Bukserne er lavet med en super 4-vejs stretch, der gør, at de er utrolig bevægelige og har den helt rigtige pasform. Bukserne er højtaljede og er med 3 knapper og en lynlås foran, der holder godt styr på mave og talje.

 

Som en super bonus har disse bukser den fedeste grip i en bestemt silikone, der ikke hænger fast i alt muligt. Det helt særlige ved denne grip er nemlig, at den ikke klistrer når du ikke sidder på hesten, men lige så snart der tilføres varme (bukser mod sadel) så sidder man bare fast!

Farven på disse fede bukser er en lækker mørk koksgrå, der hedder Dark Shadow, og som er super god til at holde farven! Det er nemlig ikke så let at se skidt og støv på denne farve. Kæmpe plus for alle ryttere!

 

Når du skal vælge din Pikeur størrelse

Så er det bare at gange din størrelse med 2, og så har du din Pikeur størrelse. Fx 36x2=72. Ergo, skal du vælge str 72 hvis du bruger str 36. Bukserne er meget almindelige i størrelsen, så vi anbefaler klart, at du vælger den størrelse, som du også normalt ville bruge i bukser. De vil dog give sig lidt med tiden, så de må gerne sidde til.

 

Skal du bruge hjælp til valget af ridebukser, så kan du kontakte vores kundeservice.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sæt ridebukser til dig! Tag gerne fat i +45 7513 5151, eller skriv på livechatten, så hjælper vi dig gerne med at finde dit match!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Grå
Materiale Grip
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge