Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur Lucinda ridebukser fullskind softshell sort

Pikeur Lucinda ridebukser fullskind softshell sort
Pikeur Lucinda softshell ridebukser

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.599,00 kr

* Skal udfyldes

1.599,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur Lucinda med fullskind i softshell

Er du helt vild med Pikeurs pasform, enkle design og super lækre kvalitet, men synes du selve stofkvaliteten bliver lige kold nok, når du rider? Disse vildt fede ridebukser fra Pikeur holder Lucindas pasform, design og er udstyret med den lækreste fleeceforing indvendigt!

 

Super lækker kvalitet til ingen penge!

Hvorfor gå ned på ridebukser, når du alligevel sidder og fryser i vinterkulden enten i ridehallen, på udendørsbanen eller i skoven?

Du kender måske Pikeur og deres fantastiske ridebuks Lucinda. Disse ridebukser er en tro kopi af pasform, kvalitet og design, men du får her en ekstra og vildt lækker bonus i det fleecefoer der er på indersiden af ridebukserne.

Derudover får du Pikeurs fantastiske og vildt slidstærke fullskind system, og buksebenet ender ud i den lækreste lycra, der sluttet tæt til om benet.

Der er på denne ridebuks en enkel middelstor lomme på venstre side. Derudover er bukserne udstyret med stropper i taljen, der gør det muligt at bære et bælte.

Pasformen er ligeledes helt i verdensklasse og ridebukserne er almindelige i taljen.

 

Hvordan er størrelsen på disse Lucinda fullskind softshell?

Da Pikeur kører efter nogle andre størrelser end hvad vi er vant til herhjemme, kan du som en tommelfingerregel dividere størrelsen med to, og så har du den størrelse du skal bruge. Pikeur er dog også startet med et nyt koncept, hvor de kører størrelserne efter normale 36, 38, 40 osv. der op ad, i stedet for 72, 76 og 80. Forskellen på de to typer af størrelser er, at de str. Der kører efter 72, 76, 80 osv. Er længere i benene end 36, 38. 40 osv.

Derudover er Pikeur meget normale i størrelsen, så vi anbefaler klart, at du vælger den størrelse, du også normalt vil bruge i almindelige jeans.

 

Har du yderligere spørgsmål til Lucinda Grip Softschell?

Så skal du endelig bare kontakte os i vores kundeservice. Vi kan fanges i hele åbningstiden enten i vores livechat nederst på hjemmesiden, eller du kan ringe ind til os på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Grip
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge