Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur Gia ridetights vinter softshell

Pikeur Gia ridetights vinter softshell
Ridetights gia vinter softshell fra Pikeur

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 1.379,00 kr

Tilbud 1.099,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 1.379,00 kr

Tilbud 1.099,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur Gia ridetights vinter softshell

Har du også forelsket dig helt og holdent i de fedeste ridetights fra Pikeur, så er der her kommet en nyhed, som du bare MÅ SE!

 

Lækre vinteridebukser i sublim pasform!

Vi går den kolde tid i møde, og så er det tid, til at finde vintertøjet frem igen! Men har du prøvet de fede Gia tights fra sommerens kollektion, kan de stive gamle vinterridebukser godt være en kamp at komme i. Derfor er Pikeur kommet med denne LÆKRE nyhed!

NU kan du nemlig og få Gia tightsene i en SOFTSCHELL udgave! Så slut med trælse lukninger og irriterende syninger, for denne lækre model kommer du til at bo i til vinter i stalden!

 

Gia softschell vinterridetights er nemlig lavet helt som Gia modellen, med fullgrip, så du sidder godt fast, samt lycra i benene, så du slipper for gener fra velcro i ridestøvlerne, og så er disse vintertighst lavet med en indvending fleecebonding, der gør disse tights til noget helt særligt!

Derudover er de lavet med en bred elastik i livet, der gør, at du slipper for den klassiske knap/lynlås lukning, og som giver dig en sublim komfort.

 

Skal du også have et par Gia vintertights, men er du i tvivl om størrelsen?

Så skal du bare gå efter den størrelse, som du plejer at bruge. Pikeur har dog nogle andre skemaer, men ganger du din normale størrelse med to, får du din Pikeur størrelse! Fx 40x2=80. Bruger du en str 40 normalt, skal du altså vælge disse lækre tights i en størrelse 80.

 

Hvis du har andre spørgsmål til disse fede ridetights

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, for du vil virkelig ikke fortryde dit køb af Gia ridetights softschell, når vi går ind i de kolde vintermåneder!

 

Derfor anbefaler vi dig at vælge Pikeur Gia tights 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge