Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur Ennie trøje grøn

Pikeur Ennie trøje grønPikeur Ennie trøje grøn
Click to enlarge
Pikeur Ennie trøje grøn Pikeur Ennie trøje grøn på model
Pikeur Ennie trøje grøn
Pikeur Ennie trøje grøn 8272 00 204 570

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 649,00 kr

Tilbud 325,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 649,00 kr

Tilbud 325,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Lækker Pikeur trøje Ennie i grøn 

Søger du også en lækker træningstrøje der skiller sig lidt ud af mængden? Så tjek lige den fantastiske trøje fra Pikeur. Denne ultra fede Ennie trøje er helt sikkert en, som mange vil misunde dig! Den er vild fed.

 

Super elegant pasform med et flot twist!

Denne Ennie trøje er lavet i en super flot grøn grundfarve med Pikeurlogo i hele tre forskellige farver! Pikeur har lavet trøjen i et lækkert og behageligt materiale, som egner sig fantastisk godt til ridning og især i de koldere vintermåneder! Trøjens design er helt sikkert det, der er blikfanget, og selvom det for nogen kan blive for meget, så er det altså noget, som vi absolut synes er mega fedt. Den grønne farve er et hit i denne kollektion.

Pikeur har lavet trøjen med en 1/3 lynlås, som gør den let at trække over hovedet. Og udover at denne trøje er lidt vild, så er trøjen lavet i en figursyet facon, som giver et elegant fit, og som lige giver et ekstra boost på komfortskalaen!

 

Hvordan finder du den helt rigtige størrelse på denne fede trøje?

Vi anbefaler faktisk, at du køber lige præcis den srt. som du også ville vælge til andre træningstrøjer. Den er nemlig meget normal i størrelsen.

Trøjen er også lavet af: 95% polyamide og 5% Elasthan

 

Hvis jeg skal have fat i kundeservice, hos Gymnastik og Ridesport hvad gør jeg så?

Du kan gribe fat i mobilen og ringe til os på +45 7513 5151 eller du kan skrive til os i livechatten her nederst på siden! Du er også velkommen i butikken hvor du altid finder et Kæmpe udvalg i Pikeur.

Yderligere information

Yderligere information

Farver Grøn
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Sort by ASC
I har den ikke tilfældigvis i str 38 eller får dem hjem igen…? Hvis må i meget gerne kontakte mig per mail. På forhånd tak. Ps: sponsorerer i pony ryttere, som er i stor udvikling..? Kan lige skrive nærmere h is i gør. På forhånd tak. Mvh Chili My
0
Hvordan er de I størrelsen ?
0