Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Pikeur Braddy børneridebukser fullgrip hvid

Pikeur Braddy børneridebukser fullgrip hvid
Pikeur Braddy ridebukser fullgrip hvid

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

779,00 kr

* Skal udfyldes

779,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Pikeur Braddy børneridebukser i hvid fullgrip

Står du med et stævne lige om hjørnet, men kan de gamle slidte og alt for små ridebukser ikke mere nu? Så er det måske på tide at opdatere garderoben, og hvorfor ikke gøre det med disse lækre hvide ridebukser fra Pikeur?

 

Fede ridebukser til sindssyg skrap pris!

Hvis du (eller dit barn) ikke har prøvet et par ridebukser fra Pikeur, skal vi lige advare: Når du først har været i Pikeur, er intet andet godt nok! Pikeur har nemlig den lækreste pasform og når du kombinerer det med deres usammenlignelige gode kvalitet, så er du helt solgt! Pikeurs materiale har nemlig den lækreste stretchy funktion, der gør, at ridebukserne følger benene helt perfekt! Alt i alt er dette bare den ultimative ridebuks, for du får altså bare SÅ mange funktionaliteter til næsten ingen penge, når det kommer fra Pikeur!

Derudover er ridebukserne med skrålommer, traditionel knap/lynlås-lukning og er med den bedste benafslutning i verden! Du slipper nemlig også for gener, som følge af velcro. Det har Pikeur nemlig skiftet ud med lycra.

 

Hvis du er i tvivl mht størrelsen på disse ridebukser

Så husk lige, at Pikeur altid har været meget almindelige i deres størrelser. Disse Braddy bukser er ingen undtagelse, og vi anbefaler derfor, at du vælger bukserne i den størrelse, som du normalt også ville vælge i andre henseender.

 

Skal du have yderligere hjælp med opklaring af spørgsmål?

Så er vi i kundeservice altså til for at hjælpe dig. Husk, at du altid kan få fat på os, i samme tidsrum, som butikken har åben.

Yderligere information

Yderligere information

Farver Hvid
Materiale Grip
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge