Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Passier trense Jupiter sort

Passier trense Jupiter sortPassier trense Jupiter sort
Click to enlarge
Passier trense Jupiter sort
Passier trense Jupiter til bedste pris

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.649,00 kr

* Skal udfyldes

1.649,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Passier Jupiter trense i sort 

Er tiden med massere af ''bling'' og blær bare ikke dig, og vil du gerne holde et lidt mere dæmpet og stilet look, så er denne passier Jupiter trense lige noget for dig.

Her får du Passiers fantastiske kvalitet uden alt for meget glimmer og ''bling''. Det eneste der glitrer på denne trense, er det super flotte og stilsikre pandebånd med små krystaller, uden det bliver for meget.

 

Super lækker kvalitet til ekstremt skarp pris

Spænderne er sølvfarvede, nakkestykket er smalt og både nakkestykke og næsebånd er foret med en super lækker og sort foring, der gør trensen super flot, men samtidig super diskret og eksklusivt. Derudover højner det komfortniveauet betydeligt, da foringen er blød både mod næseryggen og med nakken.

Pandebåndet er med lidt svung, der giver et super flot indtryk, og næsebåndet er lidt bredt. Derudover er næsebåndet uden tilbagetræk, så det er en helt normal lukning, der er til at finde ud af.

Der følger super lækre webtøjler med til denne trense, og deres lidt tynde design giver ofte en rigtig god komfort.  

Du får altså en super super lækker kvalitetstrense uden alt for meget af det gode til en helt overkommelig pris. Læderkvaliteten er exceptionel, og denne trense holder i mange år, hvis man passer den ordentligt. Desuden synes vi, at det er super fedt, at Passier laver en trense uden alt for meget af det gode til dig, der måske gerne vil have lækker kvalitet uden du skal bombederes med bling og glitter.

 

Er du i tvivl om noget inden du køber Passier ?

Måske en størrelse, pasform, læderkvalitet eller noget helt fjerde? Så er vi altid på pletten med gode råd og vejledning. Du kan enten ringe til os i butikken på tlf. +45 75 13 51 51 eller skrive til os på vores livechat. Vi gør altid vores bedste, så både du og din hest får den trense, der dækker jeres behov bedst muligt. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge