Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Lemieux underlag Dressur Berry

Lemieux underlag Dressur Berry
Underlag Dressur Berry fra Lemieux

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 528,00 kr

Tilbud 422,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 528,00 kr

Tilbud 422,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 499,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Lemieux underlag dressur Berry

Hvis du også skal være med på bølgen, så se lige her, for disse mega lækre underlag fra Lemieux er lige noget for os! Er det lige noget for dig? Det tror vi nok lige, for der findes ikke bedre underlag! Tjek også alle vores lækre Lemieux underlag her.

 

Vanvittig lækker pasform i underlag af høj kvalitet!

Når du vælger underlag fra Lemieux kan du være helt sikker på at få den fedeste pasform til den bedste pris! Underlagene er nemlig anatomisk udskåret, så de giver dig god plads til mankestykket på hesten. Dette er med til at give din hest fuld komfort under ridning! Ingen andre underlag bliver liggende under ridning som Lemieux!

 

Dette er også med til at give din hest den bedste oplevelse, for det mindsker friktion under sadlen, der giver skravemærker og andre trælse pelsproblemer som knopper og andet skidt.

Underlaget er lavet med en premium bomulds underside, der er en blanding mellem bomuld og bambus, der suger sved og transporterer det væk fra hesten. Underlagets overside er lavet i en lækker ''suede'' kvalitet, der er en slags ruskind, der giver et fedt look, og som er god ved læderet på sadlen.

Derudover er Berry farven bare en lækker varm bordeaux, der passer super godt til de fleste hestefarver!

 

Hvis du skal bruge hjælp til at vælge størrelse

Så er dette lækre underlag lige pt kun lavet i den størrelse, som Lemieux kalder L, som svarer til en 17'' DR. De er meget almindelige i størrelsen.

 

Skal du bruge hjælp til at vælge det helt rigtige underlag til din hest?

Så kom gerne og besøg os i butikken, for vi har et hav af forskellige underlag i massevis af farver fra Lemieux. Hvis du dog ikke har mulighed for det, så ring gerne på tlf +45 7513 5151 eller skriv i livechatten hvis du har spørgsmål. Der findes ikke bedre underlag, end dem fra Lemieux!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge