Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Königs læderstøvler Polo Primera sort

Königs læderstøvler Polo Primera sort
Königs Primera læderstøvler Polo sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

4.095,00 kr
4.095,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Königs Polo Primera læderridestøvler i sort

Her skal du se et par super fede læderridestøvler fra Königs i den sikre farve sort. Ridestøvlerne kunne være dine nye træningsstøvler eller måske mangler du et par ridestøvler til dit næste ridestævne. (Du bør dog altid selv tjekke reglementet inden du starter dit næste stævne, da dette kan være ændret)

Læderridestøvleren er lavet i kalveskind og de har en lang lynlås på bagsiden, på den måde er de nemme at få af og på.

Ridestøvlerne har også en lynlåsbeskyttelse på både hælen samt under knæet. Men her stopper Königs ikke, de har også lavet gennemsyet såler i en kontrastfarve, det er virkelig en fed detalje.

Königs er kendt for meget høj kvalitet

Når du køber et par Königs ridestøvler, så får du kvalitet for hver en krone. Det er nemlig lige præcis det Königs er kendt for.

De er ikke bare kendt for god kvalitet, de laver også et særdeles godt håndværk. Det ses tydeligt på disse ridestøvler, der udstråler "kvalitet". Sidst men ikke mindst, så får du også slidstærke gummisåler samt justerbare lange snøre på fronten.

Sådan får du dine nye læderridestøvler fra Königs

Går du også med en drøm om et par nye fede læderridestøvler fra Königs. Men du er måske lidt usikker på hvilken størrelse du skal vælge. Eller hvilken lægvidde du skal bestille. Så bare rolig, vi hjælper dig med at få de helt rigtige ridestøvler fra Königs i den helt rigtige størrelse.

Det bedste er naturligvis hvis du har mulighed for at komme forbi butikken. Her kan vi tage mål af dine ben og på den måde finde den størrelse der passer dig bedst. Men - Du har også muligheden for at ringe til os på 75135151. Vi hjælper hver eneste dag vores kunder med nye ridestøvler og vi er eksperter i at få taget de helt rigtige mål.

Så tøv ikke med at kontakte Gymnastik og Ridesport når du skal have nye ridestøvler.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge