Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Kastel trøje sort med turkies trim

Kastel trøje sort med turkies trim
Kastel Denmark trøje sort med turkies trim

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 699,00 kr

Tilbud 350,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 699,00 kr

Tilbud 350,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Kastel Denmark trøje sort med turkis trim

Er du til Kastel og mangler du den perfekte træningstrøje til det hele? Denne ekstremt fede trøje fra Kastel kan helt sikkert være noget for dig, der sætter pris på kvalitet og fantastisk pasform!

 

Med kvalitet og design i højsædet!

Med trøjer fra Kastel er du virkelig sikret en FANTASTISK kvalitet, du ikke finder mange steder. Kombineret med den lækreste pasform er dette virkelig TRØJEN for dig, der sætter pris på funktionalitet! Og så gør det lækre design jo heller ikke noget, vel?

For det første, er denne trøje både antibakteriel og med UPF 30 UV beskyttelse, der gør det muligt for dig at undgå solskoldede skuldre! Den er super åndbar og materialet er super let og lækkert. Trøjen er med en mesh på undersiden af begge arme, der hæver åndbarheden til helt nye højder! Det korte af det lange er, at denne trøje virkelig ikke er til at gå galt i byen med!

 

Dette får du også med trøjer fra Kastel

Trøjens åbning består af 1/4 lynlås, og trøjen er med en høj halskrave, der kan foldes op og ned efter behov. Lynlåsen og indersiden af kraven er i den flottes turkisfarve, der står i PERFEKT kontrast til den sorte grundfarve, og sammen med den flotte krystalkrone på ryggen af denne trøje finder du virkelig ikke bedre design og kvalitet!

 

Hvordan er størrelsen lige på denne Kastel trøje?

Trøjer fra Kastel Denmark skal sidde til. Dog er de meget normale i størrelsen, så vi kan kun anbefale dig, at vælge den i den størrelse du også ellers normalt vil vælge.

 

Skal du bruge hjælp til købet af den rigtige Kastel trøje?

Så gør brug af vores kundeservice! Vi bider ikke, og kan helt sikkert komme med et par gode råd og vejledning, så du ender ud med den helt perfekte trøje!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge