Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

HorseGuard Anti-slip pad

HorseGuard Anti-slip padHorseGuard Anti-slip pad
Click to enlarge
HorseGuard Anti-slip pad
HorseGuard Anti-slip pad

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

449,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Horseguard Anti-slip pad 

Glider din sadel enten frem eller tilbage, og står du akut og mangler en løsning, men tager det tid hos sadelmageren? Denne super lækre anti-slip pad sørger for, at sadlen bliver på sin plads, og kunne måske være en midlertidig løsning, især hvis sadlen skal bruges på flere heste.

 

Let at holde og nem at ligge på

Med denne anti-slip pad, bliver sadlen og underlaget liggende hvor det skal. Padden er lavet af en gennemsigtig gel og udover at sørge for at sadlen bliver liggende, er den også lidt stødabsorberende, der sørger for maksimal komfort hos din hest under ridning.

Padden kan bruges både under spring- og dressursadel, og er nem at rengøre. Padden er åndbar, da den ikke er støbt i ét fast stykke. Der er i padden inkorporeret små huller, der lader hestens kropsvarme passere igennem, hvilket igen giver et ordentligt ryk op ad komfortstigen.

Padden ligger under hele sadlen, og klæber lidt.

 

Hvilke størrelser findes Anti-slip padden i?

Anti-slip padden fra Horseguard findes i én størrelse, nemlig ONESIZE, der gør, at den passer under hvilken som helst sadel. Udover størrelsen findes den kun i gennemsigtig, hvilket camouflerer den godt under sadlen.

 

Gør brug af vores kundeservice

Hvis du er det mindste i tvivl om noget mht. Denne anti-slip pad fra Horseguard. Vi vil til hver en tid sidde klar med gode råd og vejledning, så du ender med den helt perfekte pad, der dækker alle dine og din hests behov. Besøg af os i butikken og se og mærk på denne fede pad. Har du ikke mulighed for dette, er du meget velkommen til at kontakte os enten på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan skrive til os i livechatten.  

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge