Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

HKM underlag bomuld hvid med sølv kant

HKM underlag bomuld hvid med sølv kant
Lækkert underlag fra HKM i hvid med smart sølv kant

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 229,00 kr

Tilbud 199,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 229,00 kr

Tilbud 199,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

HKM Underlag Bomuld hvid med sølv kant

Står du akut og mangler det perfekte underlag til dit stævne i weekenden og må det helst ikke koste spidsen af en jetjager? Dette super enkle og stilrene underlag fra HKM kunne sagtens være en værdig kandidat til det du søger!

 

Totalt stilrent og enkelt

Selvom underlaget er enkelt designmæssigt, er det virkelig et lækkert underlag. Underlaget er med en tæt firkantet quiltning, der virkelig gør, at underlaget holder sin facon. Deruover er underlaget med skumindlæg og med dobbelt filtindlæg, der gør det ekstremt vedligeholdelsesvenligt.

Underlaget kan sagtens tåle maskinvask ved 30 grader, og den enkle og sølvfarvede piping, sætter virkelig prikken over i'et.

Underlaget er fremstillet i 65% polyester og 35% bomuld. Denne sammensætning sørger for maksimal komfort, og underlaget ligger super godt under sadlen.

Som en ekstra lille bonus, er der på underlaget syet nylonstropper ind til gjordstropperne, samt der er nylonstropper med velcro på, så du nemt, hurtigt og perfekt kan sætte underlaget ordentlig fast under sadelklappen.

 

Hvis du har nogle spørgsmål du ikke har fået svar på

Omkring dit valg af HKM underlag, så kan du helt roligt kontakte os. Vi kan fanges i åbningstiden på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan vælge at skrive til os i livechatten hvis du er mere til det.

Yderligere information

Yderligere information

Farver Hvid
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Passer underlaget til en 1'er pony?
-2