Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

HKM Springgamacher Sort

HKM Springgamacher SortHKM Springgamacher Sort
Click to enlarge
HKM Springgamacher Sort
Springgamacher fra HKM 3066 Sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

699,00 kr

* Skal udfyldes

699,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

HKM Springgamacher Sort

Er du træt af velcro på dine gamacher, der samler skidt og snavs? Men synes du dem med clip-lukning er for dyre? HKM har lige nu lavet deres version af lækre og lette gamacher, der gør det til en leg for dig at ligge dem på og tage dem af!

 

Lækre gamacher til ingen penge!

Disse gamacher er perfekte til stortset ALT! Skovtur, terræn, springning og sågar dressurtræning. De er sorte, og med den farve må man virkelig sige, at de passer til alle farver! De er super nemme at gøre rene, da yderskallen er lavet af plastik. De er forede med en lækker sort neoprenforing, der tørrer hurtigt og uden problemer.

Deres nemme clip-lukningssystem er let at håndtere. De er forstærket på bagsiden af alle gamacher, for at fordele tryk og slag over et større område. Derudover er de generelt bare lækre at have med at gøre.

 

Gamacher i 4 pak

Når du vælger HKM gamacher får du en pakke med 4 stk gamacher. To lidt større til forbenene og to til koderne på bagbenene. Det der er med disse bagbensgamacher er, at de beskytter hele vejen rundt om koden i stedet for kun den indvendige side.

 

Hvordan er størrelsen så lige på de her gamacher?

Størrelserne på disse fede gamacher er ganske normale. Vi anbefaler dig derfor at vælge den størrelse din hest normalt plejer at bruge i andre gamacher.

 

Er du stadig i tvivl om noget mht disse fede gamacher?

Så kontakt os endelig i vores kundeservice. Her tager vi gerne imod alle spørgsmål og ingen spørgsmål er i vores verden dumme spørgsmål, så bare fyr løs. Du kan fange os live i livechatten eller du kan prøve at ringe til os og få svar på dine spørgsmål den vej igennem. Tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge