Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

HKM dressurgjord i læder

HKM dressurgjord i læderHKM dressurgjord i læder
Click to enlarge
HKM dressurgjord i læder
Gjord fra HKM

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

699,00 kr

* Skal udfyldes

699,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

HKM dressurgjord i læder

Står du akut og mangler en ny gjord til din bedste ven, og er du vild med lædergjorde, fordi natur mod natur er godt? Denne vildt lækre dressurgjord fra HKM kan måske være lige præcis den gjord du søger.

 

Lækker gjord med mange features

Med en gjord fra tyske HKM i læder, er du sikret en god og solid gjord, der i dette tilfælde er uden elastik i siderne. I stedet har denne gjord et andet system, der giver sig på en anden måde. Selve gjorden er lavet i en lækker læderkvalitet, der giver din hest en lækker komfortfornemmelse. Derudover er denne gjord med en super lækker og blød foring på den side, der ligger mod hesten.

Som en ekstra bonus, er der en ring i rustfrit stål forrest på gjorden, hvor man kan sætte diverse hjælpetøjler eller andet fast.

Gjorden er ligeledes anatomisk udformet for at give din hest den mest optimale komfort og bevægelsesfrihed.

 

Hvilken størrelse skal jeg lige vælge denne gjord i?

Det med gjorde er, at du aldrig bare kan spørge naboen om hvilken størrelse hendes hest bruger og så bare vælge den samme, for alle heste er forskellige bygget.

Det du skal være opmærksom på når du vælger gjordstørrelse er, at du ikke må kunne spænde gjorden for langt op på begge sider. Dog skal den også lige kunne nå. En god anbefaling herfra er, at du skal kunne spænde den lige langt op på begge sider, så du får du nemlig mest muligt gavn af den anatomiske form af gjorden. Derudover skal gjorden gerne kunne spændes ca 3-4-5 huller op på hver side, men da heller ikke mere end det, hvis du spørger os.

 

Har du stadig nogle spørgsmål, som du ønsker svar på?

Så er det da heldigt, at vi er at fange i kundeservice i hele butikkens åbningstid, og vi har selvfølgelig også et svar på dine spørgsmål. Kontakt os i livechatten og chat med os, eller ring på +45 75 13 51 51.

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge