Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

HKM Børne vinterjakke Ashley mørkeblå

HKM Børne vinterjakke Ashley mørkeblå
Børne vinterjakke Ashley mørkeblå fra HKM

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 499,00 kr

Tilbud 449,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 499,00 kr

Tilbud 449,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

HKM Børne vinterjakke Ashley mørkeblå 

Mangler du også en vinterjakke til dit ridende barn, når graderne falder i den kommende tid, for er den gamle slidt, eller kender du bare en, der skal forkæles lidt? Denne smarte Ashley jakke fra HKM er helt sikkert noget, der vil falde i super god jord!

 

Super smart jakke med lækre detaljer i god kvalitet!

Når du vælger jakker fra HKM, kan du være helt sikker på en god pasform, der sammen med de fine detaljer giver dig en super fed jakke! Denne lækre Ahsley vinterjakke er ingen undtagelse!

Jakken er lavet det den lækreste shiny kvalitet, der giver et fedt spil i lyset. Sammen med vindfang på ærmer og rundt ved taljen, kan du være sikker på, at der ikke går kold luft op nedefra ved denne lækre jakke.

Jakken er derudover lavet med aftagelig hat med en lækker blød foring indvendig, halsen er høj, så kold luft ikke kommer helt så let ind denne vej. Derudover har jakken et fint logo over venstre bryst, der giver det sidste smarte finish!

 

Hvis du har problemer med at finde den helt rigtige størrelse

Så kan du helt roligt bare vælge den størrelse, som barnet plejer at bruge i andre jakker. Ønsker du dog, at jakken skal kunne bruges mere end 1 sæson, kan du med fordel vælge jakken en størrelse større, uden den dog kommer til at sidde som et ''telt''.

 

Hvis du har andre spørgsmål til denne smarte vinterjakke

Så skal du ikke tøve med at gribe den nærmeste tlf og ringe til os direkte i kundeservice. Vi kan også fanges i livechatten, hvis du er mere til dette. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Blå
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Hej, er jakken vind og vandtæt?
3