Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Herman Sprenger bid Nova Contact D-rings 2 delt

Herman Sprenger bid Nova Contact D-rings 2 delt
Nova Contact D-rings 2 delt bid fra Herman Sprenger

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.199,00 kr

* Skal udfyldes

1.199,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Herman Sprenger bid Novocontact D-rings 2 delt 

Mangler du dit næste bid, og er din hest ikke helt selvsikker nok til at give et konstant sug i tøjlen? Se læs med her, for dette super gode Novocontact todelte D-ringsbid kan helt sikkert være noget for dig og din hest!

 

Helt unikt bid med helt unik virkning

Under ridning med dette bid, vil dette unikt formede bid ligge helt roligt og med en stor anlægsflade på tunge, der ligger jævn og godt, når rytteren holder en stabil kontakt på tøjlen. Dette inviterer hesten til at ligge sig ud i biddet og suge. Lige så snart rytteren giver en hjælper med tøjlen, vil biddet dreje lidt frem og biddet bliver smallere, der giver en mere præcis og effektiv kommunikation.

D-rings effekten er med til at holde biddet stille på hestens kinder, der giver hesten en dejlig fornemmelse af at blive ''indrammet''. Derudover beskytter en D-ring mundvigene bedre og biddet ligger generelt mere stille i munden.

 

Derfor skal du vælge et Herman Sprenger bid som dette 

I teorien vil dette novocontact bid gå ind påvirke kommunikationen mellem hest og rytter positivt i form af en bedre kontakt til biddet.

Biddet er især velegnet til heste, der ikke selvsikkert tager sug i hånden, og er også super godt til heste med en sensitiv mund, da rytteren med den særlige form på biddet kan give en bedre og mere konkret hjælper med tøjlen.

OBS: Dette bid er lavet i sensogan!

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge dette bid i?

Husk nu, at du ikke kan vælge bid ud fra hvilket bid naboens hest fungerer på, for heste er lige så forskellige i munden som ild og vand. Prøv dig frem til den rigtige størrelse og prøv dig frem med forskellige kombinationer.

Dette bid fås i størrelser fra 11.5-14.5.

 

Har du brug for hjælp til valg af det helt rigtige bid?

Så kan du med ro i sindet kontakte os i kundeservice. Vi hjælper dig gerne igennem det helt rigtige køb af bid. Ring til os på tlf. +45 75 13 51 51, eller skriv til os i vores livechat. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge