Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Harrys Horse grime med imiteret lam

Harrys Horse grime med imiteret lam
Harrys Horse grime med imiteret lam

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 129,00 kr

Tilbud 99,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 129,00 kr

Tilbud 99,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Harrys Horse grime

Super flot og lækker sort grime med imiteret lam i både nakke, kindstykker og på næsebånd. Grimen er justerbar på begge sider ved øjnene og rundt om mulen. Grimen er med sølvfarvede spænder lukningen består af en enkel karabinhage, leveres uden træktov.

 

Lækker grime med imiteret lam

Vi synes, at denne grime er mega fed og super flot, da det imiterede lam er i naturfarve og vil give en super flot kontrasteffekt til en hvilken som helst hestefarve. Mange vælger en grime som denne med lam på alle steder for det første fordi den er super flot, og for det andet fordi det mindsker risikoen for slidmærker som følge af nylon mod hestens pels.

Der er klart mere komfort i en grime med lam på, end i en grime uden. Lammeskindet sørger for, at grimen er blød mod hestens pels. Helt grundlæggende er grimen lavet i et super slidstærkt nylonmateriale, og det imiterede lam er simpelthen syet fast på nylonet, så det ikke falder af. Grimen tåler også en tur i vaskemaskinen ved 30 grader, hvis lammet er blevet lidt for beskidt eller ulækkert.

 

Har du spørgsmål til lammeskindsgrimer?

Så husk, at ingen spørgsmål er dumme spørgsmål, og vi gør vores bedste for at svare dig på dem alle sammen. Vi er at fange enten i vores livechat, eller du kan fange os på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge