Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Hackamore

HackamoreHackamore
Click to enlarge
Hackamore
WH hackamore med korte stænger

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

279,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Hackamore

Hvis du også vil skåne din hest for biddet, så er en hackamore et godt valg. Om du tænker over at skrotte biddet for good, eller midlertidigt, er hackamoren den af vores mest solgte bidløse løsninger, og vi forstår godt hvorfor!

 

En hackamore skåner din hest for biddet

Og bruges af rigtig mange enten delvist eller hele tiden. Det en hackamore gør, at den ligger et pres både over og under næseryggen, der giver hesten signaler den vej igennem i stedet for at gøre det igennem munden. Du undgår ligeledes med hackamoren at trensen ligger over sarte steder på hestens hoved.

Hackamores er især brugt i den bidløse retning, men bruges også af professionelle, hvis de synes, der bedste ven skal have en pause fra biddet. Nogle bruger det også hvis hesten har fået et sår i mundregionen indtil det er helet op igen.

Dog kan en hackamore godt være monteret forkert og for langt nede, og dette ligger pres på tungebenet, og det er ikke rigtigt.

Derfor er det vigtigt, at du tilpasser det rigtigt. En hackamore skal sidde lige så højt som det engelske næsebånd. Ellers er det bare at komme afsted, for denne løsning er super godt til de ryttere som ønsker at give hesten frirum i munden.

 

Når du vælger den størrelse på hackamoren

Så er det onesize, for den kan nemlig justeres i alverdens retninger, så den passer din hest perfekt.

Denne type hackamore er lavet med lam over næsen og en kæde over underkæben, for at forfine hjælperne. Den er derudover lavet med de korte stænger.

 

Har du flere spørgsmål til brugen og tilpasningen af en hackamore

Så er du meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, for vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige hackamore til lige nøjagtigt din hest. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Hej, hvor meget måler denne hackamore, jeg hsr en shire og han skal have x full :)
0