Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Eskadron Bandageunderlag til pony i hvid

Eskadron Bandageunderlag til pony i hvid
Eskadron Bandageunderlag til din pony

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

269,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron Bandageunderlag til pony i hvid - pakken indeholder 4 stk.

Står du og mangler de perfekte hvide bandageunderlag til din pony? Så er disse bandageunderlag fra eskadron helt sikkert noget for dig! Her slipper du for at klippe til, da målene er specielt designet til ponyer. De er fremstillet i et lækkert tredimensionelt og åndbart materiale kaldet  Climatex. Det der gør Climatex helt specielt og eminent er deres ventilationssystem. Disse bandageunderlag er bygget op af en masse lodrette skum-''søjler'', der sørger for maksimal komfort.

 

Fantastisk pasform

Disse bandageunderlag er lavet i målene:

Højde: 25 cm

Bredde: 35 cm

 

Dette giver en helt fantastisk pasform, da de er forholdsvis bredde. Her er du garanteret maksimal beskyttelse og støtte om hele ponyens ben. Din pony vil komme til at føle sig ekstremt godt tilpas.

 

Tip

Disse bandageunderlag er helt sikkert et rigtig godt valg, da de kan bruges under alle slags bandager. Hvis du søger lidt ekstra fylde under dine hvide bandager, er disse bandageunderlag også helt eminent gode. Udover at give fylde, øger du benskyttelsen markant, og hvem vil ikke gerne passe på sin ponys ben?

 

Er du i tvivl om størrelse, pasform eller andet?

Så vil vi gøre vores bedste for at lede dig igennem købet af bandageunderlag. Er du i tvivl om størrelsen, kan du måle din ponys ben fra slutningen af kodeledet og op til knæet. Så har du en ca. højde at gå ud fra. Ellers kan du skrive i livechatten eller ringe til butikken på +45 75 13 51 51. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge