Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Eskadron bandageunderlag Stald og Transport sort

Eskadron bandageunderlag Stald og Transport sort
Eskadron bandageunderlag i bomuld sort til transport og stald

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

449,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron bandageunderlag til stald og transport i sort - Pakken har 4 stk.

Er din hest oppe i årene, har den tendens til hævede ben eller er du træt af transportgamacher der ikke sidder som de skal, så se med her!

Disse ekstra høje og ekstra bredde bandageunderlag fra Eskadron kan være svaret på dine frustrationer.

De er, i modsætning til almindelige bandageunderlag, fremstillet i et særligt tekstil kaldet Climatex. Denne type tekstil er særlig, da den er tredimensionel når det kommer til luftcirkulation og ventilation og så er disse bandageunderlag i det hele taget bare ekstremt åndbare.

Så står din hest med ben som stolper om morgenen, eller ønsker du maksimal beskyttelse og komfort under transport, så er dette et rigtigt godt valg.

 

Hvilken størrelse er disse bandageunderlag i?

Super fed pasform og stilet design

Målene på disse bandageunderlag er:

Højde: 45 cm

Bredde: 50 cm

 

Da de er så høje, kan du vælge at ligge den ned om koden, så de også fungerer som klokker, eller du kan vælge at ligge dem højere, så de beskytter vedhæftningen af sener og gaffelbånd under knæet.

De har en fed pasform, da du er garanteret, at de støtter og beskytter rundt om hele benet. Derudover er designet klassisk og enkelt.

 

Tip

Du kan også vælge at bruge disse bandageunderlag til ridning, da de er så tynde og lette at ligge på. De kan bruges under alle slags bandager og er også ideelle, hvis din hest har fået et sår/skramme, som ikke nødvendigvis er på piben. De er nemlig så tynde, at de er nemme at ligge om fx hestens knæ.

 

Hvis du er i tvivl

Så ring til os på tlf +45 75 13 51 51, eller skriv til os på livechatten. Vi er altid klar med gode råd og vejledning, når det kommer til køb af bandageunderlag til alle formål. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge