Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Equiline Ridebukser Cedar navy

Equiline Ridebukser Cedar navy
Ridebukser fra Equiline Cedar navy

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.699,00 kr

* Skal udfyldes

1.699,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Equiline Ridebukser Cedar navy 

Vi giver du nu muligheden for også at få fingrene i de lækreste cedar ridebukser fra lækre italienske Equiline i den smukkeste navy blå farve, der faktisk bare er super smart og lækker at se på!

 

Når den mest kræsne hestepige måske slet ikke bliver så kræsen

For Equiline rimer på ekstremt god kvalitet, og vi er HELT vilde med dem! Især disse lækre Cedar ridebukser har vundet vores hjerter, for de er med den lækreste fullgrip, de er almindelige i taljen og så er de faktisk på super smarte og super lækre at have på, grundet den lækreste mikrofiber E-Plus kvalitet, der får det til at ligne, at bukserne er syet på! Virkelig en lækker kombination af lækker kvalitet, en afsindig god pasform og et enkelt design, der bare siger SPAR-TO til sine konkurrenter, der slet ikke kan følge med!

Med disse lækre Equiline ridebukser er du sikret et design, der er både nytænkende men samtidig klassisk og lækker.

På venstre side, sådan ca midt på låret finder du også den lækreste lille sorte trekant, der virkelig kendetegner Equiline og lækker kvalitet.

 

Husk nu lige, at Equiline er italiensk

Og med dette menes der, at Equiline også kører i italienske størrelser, så derfor skal du lige være lidt opmærksom, når du vælger størrelse. Fx svarer en IT 40 til en DA 36, så vi anbefaler dig, at du i hvert fald vælger disse ridebukser 1-2 størrelser større end hvad du også normalt bruger.

 

Skal vi hjælpe dig igennem de spørgsmål vi ikke har svaret på?

Så kan du med fordel gøre brug af vores kundeservice, for her kan vi hjælpe dig med næsten alt mellem himmel og jord. Kontakt os i butikken på tlf. +45 75 13 51 51 eller skriv på livechatten, så hjælper vi dig gerne igennem købet af de lækreste ridebukser!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Navy
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge