Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

eQuick spring gamacher forben

eQuick spring gamacher forben
eQuick gamacher forben

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

995,00 kr

* Skal udfyldes

995,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Effektive gamacher fra eQuick

Super smarte og lækre gamacher fra det populære mærket eQuick, gamacherne er med neopren indvendig. Er du også en af dem der vil beskytte hestens ben optimalt, så fåes der ikke bedre gamacher end disse fra eQuick.

Gamacherne er lavet af materialer i fantastisk høj kvalitet, samt meget høj brugbarhed. eQuick er lavet anatomisk, så den sidder godt omkring hestens sener, og på den måde beskytter hestens ben bedre mod skader, samt sikre meget bedre komfort.

Det allervigtigste ved disse gamacher er, at de er lavet med FluidGel, som er yderst støddæmpende. Her får hesten maksimalt beskyttelse på alle fire ben.

Disse eQuick gamacher er med elastik og kan reguleres på tre knapper. Gamacherne er patenteret med eFluidGel Teknologi, der i den grad reducerer stød mod hestens sener, og det er meget vigtig når hesten bruges til spring.

 

Hvad får jeg i en pakke eQuick gamacher ?

Der er altid 2 stk i en pakke. De fåes både i brune og sorte, samt med og uden lam. Der er lavet både til pony og heste.

Når ud bestiller kan du få disse størrelser.

S=pony

M=alm hest

L=stor hest

 

Det populære mærke eQuick stammer fra italien, og gamacherne er meget brugt til både træning i dagligdagen, samt på stævnepladserne.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge