Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Cavallo springstøvler Ingrid Klimke sort

Cavallo springstøvler Ingrid Klimke sort
Cavallo Springstøvler Ingrid Klimke

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

4.299,00 kr
4.299,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Cavallo Springstøvler Ingrid Klimke sort

Er du som springrytter klar til noget vildt! Så skal du altså lige se de her ULTRA fede springstøvler, for det er da bare virkelig fede! Helt sikkert et perfekt valg for den kræsne rytter, der ikke vil have det alle andre har!

 

Cavallo støvler i en helt ny liga! 

Med disse ekstremt fede ridestøvler designet af Ingrid Klimke, er du virkelig sikret den FEDESTE tyske kvalitet med de fedeste detaljer og det lækreste design!

Disse ridestøvler er nemlig noget helt for sig. Du får med disse ridestøvler faktisk både den lækreste skridsikre og isolerede high-tech ydersål med en indersål med den fedeste antibakterielle funktion.

Ridestøvlen er tilmed lavet i NAPPA-LÆDER med en carbon-coating, der gør dem super lækre! Som en ekstra lille detalje er der over fodryggen sat et quiltet stykke kænguru-læder ind, som giver dig samme effekt, som en snøre, som faktisk bare er vildt eksklusivt!

 

Ridestøvle med lynlås

Som om det skulle være nok, får du også en støvle med et bredt elastisk indsats og med en lynlås i bag.

For at beskytte lynlåsen er der både en ''klap'' hvor sporen går over lynlåsen og der hvor lynlåsen ender i toppen.

Faktisk får du bare med denne støvle den fedeste ridestøvle med de lækreste detaljer og en funktionalitet helt i højsædet!

OBS: Disse ridestøvler er IKKE tilladt at ride dressurstævner med.

 

Hvis du er på jagt efter den rigtige størrelse

Så vil vi yderst gerne guide dig igennem! Med ridestøvler er der nemlig tre forskellige faktorer du skal tage stilling til. Fodstørrelse, lægvidde og højde. Lægvidden måles på det bredeste sted på læggen og højden måles fra knæhasen og ned. Fælles for begge disse mål er, at du ikke må spænde i benet, men at du skal få en til at hjælpe dig med at tage dem, så du kan stå helt normalt til begge mål.

Fodstørrelsen er ret ligetil, for der skal du bare gå efter din normale fodstørrelse.

Hvis du bliver det mindste i tvivl, så kontakt os gerne, for vi hjælper dig gerne igennem købet af ridestøvler og kan helt sikkert også få dine drømmestøvler hjem til dig!

 

Kundeservice står klar, når det hele brænder på!

Ring til os på +45 75 13 51 51 og lad os guide dig igennem valget af ridestøvler eller kom ind til en hyggelig snak og måling i butikken. Ring gerne i forvejen hvis du kommer ind til måltagning til ridestøvler. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge